| roxiada a întrebat:

Buna!crying( sunt tare suparata si credeti-ma ca am niste nervi de pfff! m-a sunat fostul pan la urma sa ma intrebe daca mi-a ajuns coletul si asa ironik ce fac,daca am depasit parasirea lui si bla bla! eu ca proasta am inceput sa plang la tel si el tot ma lua ca hai ca trebuie sa ies, l-am intrebat daca iese cu cineva sau daca are planuri sa iasa cu alta fata si nici in ruptul capului nu a vrut sa-mi zica, nici macar un cuvant! mi-a zis ca m-a uitat si ca nu ma mai iubeste(nu cred ca ai cum in 4 zile sa uiti pe cineva) oricum mi-as dori sa il pot face sa sufere exact cum face el!
nu stiu ce sa mai fac, ma gandesc tot le el!crying((

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Buna.
In primul rand... trebuia sa-i zici doua de norocwinking.
Pana cand il tot lasi sa-si bata joc de tine? Da-ti seama ca face orice ca sa te scoata din sarite, iar asta pentru ca e un nesimtit, un orgolios si un prost. Ii place sa te vada suparata, nervoasa, stresata. Sa stie ca te chinuie. Isi mareste orgoliu si mandria cu asta.
Sa pui piciorul in prag, gata! Nu te lasa calcata in picioare de el! Ignora-l, evita-l!
Arata-i ca esti indiferenta, ca nu te mai doare lipsa lui. Asta e cea mai mare pedeapsa pentru el. Oricum nu-i pasa, de ce sa plangi? Fi cat se poate de rea si indiferenta cu el, nu ai ce pierde. Nu te mai injosii in fata lui, nu te mai ruga de el si nu mai plange pentru un prost care nu te-a meritat deloc. Si asta trebuia sa-ti dai seama din comportamentul lui pe care il are acum fata de tine.

Gandeste-te bine daca mai vrei sa suferi. Nu-ti face griji, faptele lui mizerabile o sa ia cu ele toate sentimentele pe care ii le porti lui.
Take care!

15 răspunsuri:
| pink94 a răspuns:

Orice am zice noi, nu ar fi de ajuns, dar sa stii un lucru RAZBUNAREA E ARMA PROSTULUI.

| XatomisX a răspuns:

Te i-au euwinking eu te plac

Răspuns utilizator avertizat
| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai daca spune ca te-a uitat in 4 zile... intr-adevar k nu are cum sa te uite asa repede, poate ca nici macar nu te-a iubit, te-ai intrebat vreodata¿ ciudat... u nu mai incepe sa plangi la el la telefon pentru ca lacrimile tale ii dau fericire lui. asta vrei? incearca sa il faci gelos,,, stiu ca suna copilaros dar cu cineva mai bun ca el. nu te mai gandi la el, lasa ca va trece, mai sunt baieti pe lumewinking incearca sa iti gasesti pe altcineva si nu ii mai da semne ca suferi dupa elwinking

| roxiada explică:

Va multumesc tuturor! oricum nu ma mai impac cu el, asta e clar!

| pur3style a răspuns:

Ce pot sa zic imi pare rau pentru u sa stii ca e constient de ceea ce face el acum...te manipuleaza si face asa ca sa te faca pe u sa te oftici si sa vrei sa te impaci cu el... acum depinde de u si de ce vrei sa faci in continuare, poti sa-i raspunzi cu aceeasi moneda si cand te suna spune-i si u "nu pot sa vb acum ca trebuie sa ma sune iubitul"daca vrei sa vb mai multe sa-mi spui si iti voi rasp la orice intrebare si voi incerca sa te ajut sa treci peste, ai grija de u pup

| pur3style a răspuns:

Poti intra pe mess?happy

| Deeniisaa a răspuns:

Asta ar insemna razbunare.Fii puternica.NU mai plange in fata lui si arata ca esti indiferenta.Asta o sal sape destul de mult.happy