| Loomea straina' a întrebat:

Sunt Teodora{sau deia, al 2-lea numelaughing}. De cand am inceput scoala cunosk un baiat, el este cu 3 ani mai mare ca si mine.Suntem colegii de dansuri, si petrecem foarte mult timp impreunalaughing\:d/. Faza este ca suntem foarte buni prieteni si de la dans cu el ma inteleg cel mai bine:X:X.De catva timp am aflat ca il plachappy,(nu va radeti va rog!big grin). Mergem si venim de la scoala impreuna, la antrenamente iar mergem si venim impreuna, iar uneori cand avem timp mai si esim afara impreuna! El mi-a zis ca ma cerede o prietena buna! Eo am fost o data la el acasa cand parinti lui nu erau acasa(era singur acasa), nu a incercat sa ma pipae(pentru ca nu este genul de baiat, acum nici ff linistit dar este bine pentru un timp de varsta lui). El mi-a zis ca toata lumea ne intreaba daca suntem impreuna, si ca colegii l-au intebat ca cine ii fata cu care vine la scoala(suntem la aceeasi scoala). Iar el a zis ca o tipa de la dansurilaughinglaughing. Dac conteaza mai zic ca si povestim despre tot si nu avem secrete unu in fata ceiluilalt! Imi place de el.si daca s-ar putea sa fiu cu el ar fi perfect. Dar ma bucur si ca suntem prieteni doar. Mi-e imi ajunge.Acuma Sambata am planuit sa mergem la bazinul de inot(mergem 6 baieti si 2 fetelaughinglaughing). Cum asi putea sa il impresionez. Mi-a mai zis ceva, el a zis ca daca era sa fim impreuna eram de mult.Siincera nu m-am suparat pentru ca suntem ff buni pr si nu vreau sa stricam pr dintre noi:X:X. Ce sa fac, Ajutati-ma:X:X. Dau fundita MAGICAlaughing. Va rog nu va bateti joc!

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca tu vrei sa ramai la stagiul de amica buna atunci e ok, daca te multumeste asta.IN schimb daca vrei sa fi cu el, sa fiti un cuplu, atunci lupta pentru el, spune-i tot ce simti si cine stie ce o sa iasa...asta ramane de vazut, faza e ca daca chiar tii la el e greu sa fi cu el doar amica, dar totusi e bine si asa decat deloc(cred). Daca mergeti impreuna la bazinul de inot e superhappy. Asa acolo puteti petrece timpul impreuna, sa va distrati, sa va simtiti bine, fi cat se poate de naturala, comunicativa, stai prin preajma lui, priveste-l si zambeste-o, poate ca el te va vedea nu doar ca pe o amica ci ca pe o eventuala iubitawinking.

| Razvan a răspuns:

In cazul asta cred ca ar trebui sa iti asculti sentimentele. E evident ca te place si chiar daca nu vrei sa recunosti si tu il placi la fel de mult dar te ascunzi in spatele mastii.
Risca si castiga. Daca stii cum sa procedezi vei avea parte de o frumoasa relatie de iubirewinking
Uneori e bine sa lasi prejudecatile la o parte si sa-ti asculti inimahee hee

soothe
| soothe a răspuns:

Domnisoara, deja l-ai impresionat. De asta totul este asa de frumos. Orice incerci in plus, are sa fie in defavoarea ta. Cu modestie, dragoste si inima buna ai sa-l impresionezi in fiecare zi.

| SexyChick a răspuns:

Buna!
nu avem de ce sa radem :X
e foarte frumos sa fi indragostita!
si eu il plac pe prietenul meu cel mai bun deci sunt in acelasi caz ca tine tongue
e bine ca petreceti mult timp impreuna asa va cunoasteti mai bine :X
eu cred ca cel mai bine este sa ii marturisesti sentimentele [in cazul in care nu are prietena big grin] sau sa bati cateva apropouri ca sa vada ca il placi! daca nu esti sigura 100% ca si el te place macar un pic nu incerca ce am zis mai sus straight face [s-ar putea sa strici prietenia...]
cea mai buna metoda sa il impresionezi este sa fi tu insatitongue
poate un costum de baie sexy daca zici ca mergi la bazin big grin aaa si btw la faza cu "daca era sa fim prieteni eram impreuna de mult " nu trebuie sa te superi... timpul o sa le rezlove pe toate! oricum daca isi petrece atata timp cu tine si vorbeste frumos despre tine nu are cum sa nu te placa happy
ai incredere in tine si bafta sambata :*
te pup happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

„Mi-a mai zis ceva, el a zis ca daca era sa fim impreuna eram de mult."
Ce vrei mai mult de atât? Nu îi place de tine și punct.