Salut!
Acesta nu se numeste orgasm, de obicei orgasmul este punctul culminant in timpul actului sexual, ce simti tu este o senzatie puternica de emotii amestecate cu adrenalina stiu exact ce simti, si mie m-i se intampla la fel.
Mult noroc!
Daniela
S-ar putea sa fie vorba de ceea ce se numeste "orgasm spontan".
Cauta si citeste pe net, si vezi daca se potriveste cu ceea ce zici ca simti, sau compara cu ceea ce sinti ori cand te masturbezi, ori cand faci dragoste/sex!
Nu e orgasm mai.Simti doar o presiune acolo jos, toata energia negativa probabil o descarci in acel moment.
Bafta.
Vorbeşte cu un adult, poate cu psiho-pedagoaga de la voi de la şcoală. Sigur te poate ajuta.
Poate iti place atat de mult scoala incat...sau e devina profesoara, sau de la emotii(desi e foarte putin probabil, inseamna ca daca pune vreun baiat mana pe tine, ai "senzatia vietii"). Oricum sincer vorbind e cea mai ciudata chestie care am auzit-o vreodata.
Nu daca un baiat pune mana pe mine nu patesc acelasi lucru.Asta se intampla doar la scoala si nu numai la teste ci si cand vreau sa termin ceva cu tot dinadinsul si nu mai am timp deoarece s-a sunat si trebuie sa iesim din laborator