Cel mai bine cauta si tu unul nitel mai mic, nu e o problema varsta numai ca stii ca el are alte cerinte la varsta asta, vrea viata sexuala, sa mergeti impreuna in vacante si nu stiu daca parintilor tai o sa le convina asta prea tare
Nu pot să cred că tu te gândești la un viitor alături de el.
În primul rând, nu vă cunoașteți mai deloc, comunicare 0, o familie nu se construiește așa.
În al doilea rând, diferența de ani e prea mare și nu mă lua cu "în dragoste vârsta nu contează" sau chestii de genul pentru că te înșeli. Aveți gândiri diferite din cauza anilor și au să existe conflicte.
La vârsta ta ar trebui să îți dai seama că viitorul tău e foarte important și nu îl poți construi cu oricine.
Să nu ajungi la bătrânețe și să te întrebi: "Oare viața mea a fost o minciună?"
Am impresia ca te tine asa... de florile marului fara suparare. La varsta ta nu ar trebui sa stai dupa 1 baiat,cunoaste, traieste-ti viata, iesi, fa-ti prieteni noi. Nu te lua dupa primul care iti spune ca vrea sa fii nevasta lui bla bla sincer mie imi par abureli. Sfatul meu e sa il lasi sa-si vada de ale lui iar tu de ale tale vei cunoaaste pe altcineva poate mult mai bun decat el, care te va aprecia si te va face sa te simti iubita.