| buinciucandrea a întrebat:

Buna sunt trista fiindca in curand va veni mama din italia si va afla ca fumez daca v-ati confruntat cu astfel de situatii vagog sa ma sfatuitii cum sa scap de dependenta?

8 răspunsuri:
| kiddu_1282 a răspuns:

Nu am idee blushing. sau sa.ti dau un sfat thinking
pe mine una m.a prins si am avut doar o LUNGA discutie.
si acum nu am probleme love struck. ma lasa sa fumez (:[chiar si cu ea de fatta]. poti incerca si tu asta.
sau ia.ti multe bomboane/gume mentolate. si mananca de fiecare daata cand vrei sa fumezi >; d

| Arcusor a răspuns:

`Pai nu trebuie sa fii trista.intai de toate ea si scoate toate hainele pe balcon si lasale la aerisit sau deschide geamul larg si deschide si sifonierul si tine la aerisit casa.Mereu cand iesi afara sa lasi geamuriule deschise sa dispara mirosul de tutun.Si de regula cam cati ani de fumat ai? dar cate tigari fumezi pe zi? Astept raspunsurile pentru a te ajuta.

| DAHAKA31 a răspuns:

Pai fereste dracu si tu mai baga niste pasta de dinti prin gura colgate sau ma rog naturala si dati cu parfum prietena mea silvia asa face

| EnjoiProSkater a răspuns:

Mda. mare chestie pe mine m-a prins la 11 ani.

| AdinaCrissa a răspuns:

Buna!
Nu cred ca te-am putea ajuta noi...Insa ce pot sa te sfatuiesc este sa incerci sa te lasi. Si DA, stiu ca nu e asa usor pe cum pare.
Gandeste-te ca vei ajunge la 40-50 de ani si doctorul iti va spune ca ai nu stiu ce boala la plamani si ca nu mai ai mult de trait.Cunosc multe persoane care au murit pe la 50 de ani din cauza tigarilor. Doamne fereste!
Uite, dirigintele nostru fumeaza. si la o lectie a venit vorba de tigari.El are 46 de ani si s-a apucat la 21. Acum are nu stiu cate probleme la plamani si ii pare extrem de rau ca nu a facut TOT posibilul sa se lase mai devreme.
Pe langa sanatate, de ce sa dai banii pe ceva care iti face rau? In loc sa iti cumperi o bluza frumoasa sau sa dai banii pe altceva util, de ce sa iti faci rau singura?
Plus de astea, mai e si mirosul acela oribil.
Gandeste-te ca iti strici toata santatatea in primul rand! Si mama ta va fi foarte dezamagita cand va veni din Italia. Ea s-a dus acolo ca sa munceasca, sa iti fie tie bine, iar tu o dezamagesti asa de tare? (am dat cu presupusul faza cu muncitul in Italia. poate s-a dus intr-o excursie.)
Nu stiu cat te-au ajutat sfaturile mele...dar sper din tot sufletul sa te lasi!
Bafta multa!:*:*

| ruPfashu a răspuns:

Si eu eram trist pe moment, cand m-a prins fumand in garaj pe la 15 ani, si mi-a zis sa merg sa fumez in bucatarie sa nu dau foc la garaj laughing)

| Obbsesive a răspuns:

Poti scapa numai daca tu vrei! Iar daca mama ta va afla, va trebui sa ai o dicutie cu ea. Poate te va lasa s nu va fi totul asa rau! Bafta

| fyfy3 a răspuns:

Poyy.mai intai ai nevoie de vointa proprie, apoi incearca sa reduci tigarile pe care le fumezi intr-o zi una cate una.o sa vei asa am facut eu si la tigari si la calculator.dar la comp. e mai complicat.nu are rost sa-ti zic.