| ToX1k a întrebat:

Sunt un baiat de 12 ani din Suceava. Vreau sa impresionez o fata pe care o plac. Ea ma baga mult in seama in excursie am mers cu ea in camera si a venit direginta sa ne vrifice. Eu eram sub pat si a venit si ea langa mine. Alta chestie: noi jucam macaua pe provocari si cand pierde castigatorul o pune sa ma sarute si ea accepta mereu. Ce sa fac s-o impresionez ca o flac foarte mult. Va rog. implor ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| AzZy a răspuns:

Eu zic ca deja te place mult. Tu trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui sau sa-i arati (prin mici cadouri cu inimioare de eex) ce simti pentru ea. E foarte simplu. Bafta

7 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Nu inteleg dc ai nevoie sa o impresionezi de pe acum.Intai zi-i ca o placi si restul vine de la sine.Baftawinking

| ImiDaiFunditza a răspuns:

Heeii.Si eu din Suceavaa \; d/.Din ce zona? Bdj, Zamca.Trimite pe privat ca eu nu pot `straight face.

| ImiDaiFunditza a răspuns:

Hmm.Un id? poate te cunosc thinking

| Alanda18 a răspuns:

Pai daca e asa cum spui tu, inseamna ca si ea te place. asa ca ia`o intr-o zi in brate cand sunteti singuri, apoi sarut`o cu foc. intreab`o apoi daca te place si daca vrea sa fie prietena ta. si ceva absolut esential este sa-i spui ce simti pentru ea. baftawinking
sper ca te-am putut ajutahappy

| ToX1k explică:

Ms de sfat AzZy de maine am ceva in gand si am sa fac daca poti bagama la prieteni.

| ToX1k explică:

Eu stau aproape de zamca

| ToX1k explică:

Alexandrucotruta@yahoo.com