Am si eu o intrebare.in ce sens stai cu ea?
adica daca te pupa pe obraz nu inseamna nimic, adica da. poate insemna ca se simte bine in compania ta [nu omite si genul de prietenii!]. dar totusi. cel mai bine ar fi sa o intrebi
Incercarea moarte n-are. Nu cred ca ar fi atat de imatura incat sa se supere pe tine si sa numai vorbeasca, daca ai intreba-o. Fa-ti curaj! Succes.
Si tin sa mentionez ca e foarte frumoasa(si e si desteapta). si de multe ori alti baieti din alte clase ii dadeau palme la fund etc. si m-am bagat pentru ea si de atunci nu ii mai da nimeni...ma va ajuta asta cu ceva in fata ei?
Am si eu o intrebare.in ce sens stai cu ea? laughing
adica daca te pupa pe obraz nu inseamna nimic, adica da. poate insemna ca se simte bine in compania ta [nu omite si genul de prietenii!]. dar totusi. cel mai bine ar fi sa o intrebi ma refer ca petrec mult timp cu ea
Incercarea moarte nare... asa ca daca intrebi nu pierzi nimica. si daca accepta ii okay si daca nu la fel de okay. la o adica viata merge inainte cu sau fara ea. cat despre faptul ca te indragostesti poate sa fie posibil in ziua de azi totu e posibil...