| justmestef a întrebat:

Buna sunt un baiat de 14 ani si de vreo 2 saptamani stau cu o fata din scoala de la mine cam de aceeasi varstahappysi cu, cat stau mai mult cu ea cu atat ma simt mai atrasthinking toata lumea imi spune sa o intreb daca vrea sa fie cu mine dar nu stiu ce sa facthinking vorbeste frumos cu mine si cateodata ma pupa pe obraz degeaba.simt ca ma indragostesc de ea desi pe la varsta asta nu stiu daca poate fi vorba de asa ceva... ce sa fac? sa o intreb sau nuthinking am uitat sa mentionez ca mai multi baieti ii faceau faze cum ar fi luatul in brate si chestii de genu fara ca ea sa vreasadsi la un moment dat m-am bagat pentru ea si m-am luat de aia si de atunci nu mai fac faze, are asta vreo importanta in fata eithinkinghappy

2 răspunsuri:
| AngoOra a răspuns:

Logic ca are importanta in fata ei
fetele sunt "fraierite" ca sa zic asa, f des cu fraze si cuvinte frumoase
dar atunci cand un baiat iti ia apararea in fata unor badarani este frum si romantic in acelasi timp, deci bv tie si tine-o tot asawinking
eu zic sa iti iei inima in dinti si sa ii faci din cand in cand complimente, sa te porti la fel de frum cu ea, si cand tu vei simti ca a venit momentul potrivit, spune-i ce simti pentru ea
p. s.:de cate ori ai ocazia, arata-i(ptin fapte)ca tii la ea asa cum ai facut pana acum, si asta o sa aprecieze f multwinking
fi tu insuti si nu te intimida asa cum fac multi baieti big grin
bafta si te rog sa ne spui si noua cum s-a term pov asta frum love struck

| vanceaoana a răspuns:

Uite parerea mea este ca si ea te place te pupa iti vorbeste frumos dar noua, fetelor nu ne place sa face primul pas de aceea cred ca ar trebui sa ii spui ceea ce simti si ceea ca ai vrea sa fii cu ea