| ko0jy a întrebat:

Buna sunt un baiat de 15 ani si sunt intr-o relatie cu o fata.Eu as vrea din tot sufletu sa facem dragoste sau sex dar imi este rusine s ao intre, mi-e frica ca daca va refuza sa nu se desparta de mine sau sa spuna la toata scoala ca eu am vrut sa fac sex cu ea si ea nu a a acceptat va rog dati-mi si mie niste sfaturi oare ce sa fac sa o intreb sa sa nu o intreb argumentati va rog raspunsusad

7 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

In primul rand, depinde cati ani are fata, sa inteleg ca e de aceeasi varsta cu tine. pai daca o iubesti nu trebuie sa ii ceri asta, pentru ca ea e prea mica sa faca sex/dragoste. trebuie sa o astepti, daca chiar ai de gand sa ai o relatie serioasa cu ea. atata timp cat o iubesti ii vei respecta decizia. este mult prea mica, si daca isi incepe viata sexuala de la aceasta varsta riscurile de cancer uterin sunt mult mai mari.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E clar ca tu vrei sa scapi de virginitate ca altfel nu ti-ar mai fi asa jena! Si depinde foarte mult cat de tandru esti cu ea si cat de serioasa este relatia voastra.Nu o sa faca sex cu tine daca nu aveti cel putin 1 an impreuna asa ca las-o balta ca e prea mica pentru asa ceva!

| elamit a răspuns:

Totusi pentru sex/dragoste eu spun ca esti prea mic, si pentru prima dta daca o faci nici nu ai timp sa iti dai seama ce se intampla.parerea mea

Răspuns utilizator avertizat
| VodkaCoca a răspuns:

Pai daca tu ai 15 ani presupun ca si ea la fel s-au poate e mai mica. In primul rand la varsta asta pentru o fata e preea devreme. Dar daca totusi crezi ca nu mai poti sa astepti tu incearca sa-i vorbesti despre sex/dragoste, nu sa-i faci intrebare daca vrea asa in general, uitati-va la un film romantic ceva de genu si ia-o pe ocolite. Parerea mea sa mai astepti.Ai grija.:*

| RainDrop a răspuns:

La 15 ani?! omule, e clar ca ai devenit dependent sa scapi de virginitate -_-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vede ca esti un copil spart, fara viata sociala care vrea sa scape de virginitatestraight faceRusine, dar el totusi vreachatterbox