| Visul2000 a întrebat:

Sunt un baiat de 17 ani virgin. Dc ii rusine in ziua de azi sa fi virgin?
Voi fetelor, ce baiat ati prefera unul virgin sau care si-a inceput viata sexuala? Multumesc pentru. raspuns! happy

Răspuns Câştigător
| Peto a răspuns:

Si eu sunt virgina si am 17 ani. Mie nu mi se pare o rusine ci dinpotriva cand esti virgin/virgina toata lumea ii pe capu tau adica toti se poarta frumos, se dau la tine. cel putin asa-i la minelaughing si mai ales tot zic ca i cel mai fain sa umbli cu unu/una virgina deoarece e cel mai frumos sa fi primul/a. Asa ca eu personal as prefera unul asa mine ca sa ma simt si eu la fel ca el sa nu ma simt prost ca e mai experimentat sau ceva de genu sau sa zica ca esti prost/proasta in pat. Pareerea mea :*

25 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sigur nu eşti de lăudat.
Pe de altă parte, sigur nu are de ce să-ţi fie ruşine.
Ai 17 ani, nu 27. Mai ai timp!
Sfat din experienţă (chiar dacă eram mult mai tânăr decât tine la "prima dată"): Nu alerga după virgine, dimpotrivă, evită-le şi fă-o primele dăţi cu una care ştie ce face căci dacă sunteţi amândoi virgini, există şanse mari ca viaţa voastră sexuală să fie nesatisfăcătoare.
Oricum, dacă una te vrea, te vrea aşa cum eşti, indiferent de trecutul tău sexual sau de absenţa lui.
Sfat 2: Nu sta cu anii după una dacă nu vrei să te trezeşti virgin şi singur la 20 de ani!
Salut!

| RXN a răspuns:

Nu e o rusine, doar ca unii sunt superficiali si judeca dupa niste criterii de-a dreptul penibile.La urma urmei, nu ar trebui sa-i pese nimanui de ce crede altcineva cand vine vorba de viata noastra intima, caci de aia se cheama intima.Cred ca ceea ce conteaza, de fapt, e discretia.Nu stiu de ce e atata lauda in ziua de azi pe tema cuceririlor.In 'Dragostea in vremea holerei' era un barbat, Florentino, era atat de tacut si discret incat se credea de acum ca e homosexual si ca nu se culcase niciodata cu o femeie, cand de fapt avusese la viata lui 624, daca nu ma inseala memoria.Fiecare isi asuma propriile fapte, nu priveste pe nimeni cand si cu cine iti incepi viata sexuala sau cu cine intretii relatii intime. Daca fiecare si-ar vedea de-ale lui, n-ar mai fi atatea copile de 14-15 ani insarcinate sau pusti frustrati ca rad 'prietenii' lui ca e virgin.
Personal, nu am 'preferinte'. Tot ce vreau in ceea ce priveste sexul e sa ma respecte, sa ma vada mai mult decat o bucata de carne menita sa satisfaca niste nevoi cu care l-au obisnuit fostele si sa nu ma preseze sa fac vreun pas pana nu ma simt pe deplin pregatita.
Ai grija de tine.>big grin

| Hmmmm a răspuns:

Nu e nici o rusine in a fi virgin.
o sa o faci cand simti ca trebuie sa o faci, cu cine simti ca merita sa o faci si unde vrei sa o faci. mi se pare logic.

| Азбука a răspuns:

Un virgin este acceptat doar impreuna cu un instructor de sex laughing

| Pho3nix a răspuns:

Si eu tot 17 ani si sunt virgin. Si de ce sa-mi fie rusine de asta?
Sunt unii care imi zic ''ba da ce fraier esti.cum sa fi ma virgin la varsta asta?''.
Din partea mea sa zica ce vor ei. Chiar nu-mi pasa.happy
Si nu e absolut nici o rusine.

| Ixchel a răspuns:

Ce contează virginitatea, dacă cei doi se iubesc si se respectă?
Nu ar trebui să existe "preferinţe" pentru aşa ceva. Părerea mea.
Atâta timp cât mă iubeşte, mă respectă şi ştie să se comporte, chiar nu mă interesează aşa ceva.
Virginităţii, în ziua de azi şi nu numai, i se acordă o valoare mult prea mare faţă decât ar trebui.

| BoBoLiNo92 a răspuns:

LoL Bai fetelor nu mai mintiti aiurea... Daca va vine un virgin si unu` care nu mai este virgin si i`l pui pe virgin sa te penetreze si sa faceti sex virginu` in 2-3 minute ejaculeaza. Voi vreti dezvirginati sa dureze 30' - 1 h. Sa va simtiti bine sa va urcam pe pereti. Nu mai ziceti ca vreti virgini ca nu`i frumos sa mintiti. Unele fete nah sa nu va bag pe toate`n aceeasi oala happy Nu va simtiti jignite va rog... Dar in ziua de azi asta`i realitatea.

| StropiDeDor a răspuns:

Dar cine a zis ca e rusine? sunt ideile astea preconcepute.
dar acum tu doar nu te apuci sa sufli cu goarna ca esti virgin.atata timp cat nu te "lauzi" cu asta, nu vad unde ar fi problema.
fetele.depinde de fata si de ceea ce cauta.pentru cele interesate doar de sex, un virgin e exclus, pentru ca nu are experienta.
insa fetele care isi doresc o relatie serioasa, si mai ales daca si ele sunt virgine, aprciaza si isi doresc un baiat virgin, care sa nu fi trecut si prin alte paturi inaintea lor. e senzatia aia ca unul apartine altuia si doar atat, ca nimeni nu s-a mai atins de el/ea inainte.
bafta si nu te mai gandi ca e rusine! o fata ca lumea te va aprecia, indiferent de ce ar fi!

| danielagoldica a răspuns:

Esti virgin=esti prost! Carei fete i-ar placea sa aiba langa ea un papagal?

| adaanda a răspuns:

Sincer e cu dus si intors povestea asta.Rusine nu are de ce sa iti fie asculta-ma binewinking din contra.Insa cel mai bun sfat p care ti-l pot da e sa o faci cu o fata p care o iubesti sincer.nu cu prima pzd infecta d atatea pli.Eu una as prefera un baiat virgin, insa depinde de baiat daca ma iubeste nu am preferinte, iar asta e tot ceea ce conteaza.

| cryss_1828 a răspuns:

Eu sincer as prefera unul virgin.Eu admir astfel de baieti care nu isi incep viata sexuala de dragul de si-o incepe.Eu sunt de parere ca atat fetele cat si baietii trebuie sa o faca mai ales prima oara din iubire, sa aiba sentimente puternice pentru persoana cu care hotaraste sa faca pasul asta.Despre cei care si-au inceput'o ce parere sa am? Nici-o parere happy. daca si-au inceput'o din dragoste cum am mai spus imi fac o impresie buna, daca aud ca au facut-o prima data cu o cur*a sau doar pentru ca nu mai vroiau sa rada altii de ei o impresie urata, incat ma lasa rece.

| adrianaa a răspuns:

Rushine nu e
dar eu consider ca macar de pe la 16 ani in sus ca baiat trebuie sa experimentezi happy

| bibi5961 a răspuns:

Am 16 ani si nu am degand sa-mi incep viata sexuala inainte de casatorie. Stiu ce fel sunt vremurile, cum gandesc baietii si nu vreau sa fac vreo greseala iar mai tarziu so regret. Eu ma simt foarte mandra ca sunt virgina Cand le vad pe altele cu sanii lasati si... fete triste si.naspa! Mie foarte bine ca sunt curata.(Ma mai joc cu iubitul meu, dar pana la o limita(si el este virgin si are 19 aniwinking Bravo tie ca esti virgin Meriti un pupic maaare de tot, rar intalnesti asa cevahappy

| Nikol_9025 a răspuns:

Bravo tie ca esti virgin la 17 ani si ca ai incalcat moda.
Sunt de parere ca daca o faci cu cineva trebuie sa fie din dragostesi sa simnti ceva pentru persoana aia pentru ca in felul acesta prima experienta sexuala ar fi de neuitat si foarte placuta.
Dar sincer eu imi spun punctul de vedere si felul meu de a fi si recunosc ca nu as face sex cu un baiat virgin. In trecut nu as fi spus asta dar acum am constatat ca este mult mai placut cu un baiat care are experienta. Asta e parerea mea

| Cristina00 a răspuns:

Eu una prefer un baiat care nu mai e virgin...Asa o sa ma iau dupa el, exact ca si la sarut. Te iei dupa baiat asa daca iei un virgin s-ar putea sa te trezesti ca se termina mai repede decat crezi. Exact cum a spus OchiiVerzi. So asta e parerea mea. Bafta in continuare si nu iti mai face probleme...

| yoana14 a răspuns:

Bv...
sincer unul virgin...

| ♫ Zย ς ķ α ♫™ a răspuns:

Buna:* sincer nu e nici o rusine...happy asa ca stai linistit in ziua de azi rar mai gasesti baieti virginilaughing unii o fac si din cauza prietenilor pe care ii au...ca nah in ziua de azi esti virgin esti praflaughing deci nu e o rusinewinking

| fanfan a răspuns:

La 17 ani virgin du-te ma la doctorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si eu sunt. si cred ca fiecare fata virgina viseaza macar o data sa o faca cu cineva virgin si sa invetze totul impreuna mai ales daca exista dragoste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza cat timp esti virgin sau nu.Nu asta e problema, Ci mentalitatea. Daca nu te iei dupa vorbele lu altii si faci ceea ce crezi tu ca e mai bine si are logica atunci e ok!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt virgina si nu mi se pare o rusine.
Eo as prefera unul virgin :X
winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nicio rusine.happy
Si daca cineva isi bate joc ii prost, fraier, handicapat si etc.Nu trebuie sai bagi in seama.Si in plus orkm mai ai timp.Iti urez norocbig hug Te pup :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ramai asa cum esti, e pacat sa-ti strici inocenta din cauza gurilor rele. Nu-i asculta pe baietii care te sfatuiesc sa o faci cat mai repede (probabil sunt invidiosi pe tine). Sa stii ca la urma urmei mai destept este unul ca tine decat cei care se avanta aiurea, fara sa se gandesca la consecinte. Succes!winking

| TOP2010 a răspuns:

Si eu sunt inca virgini si nu imi paa ce gandesc alti despre mine cel putin nu ma intereseaza asa stai pe pace nu e nici o rusine

bafta

| kikelina a răspuns:

So what? care este problema daca esti vrigin? mie mi se pare atracativ la un tip sa-l vad ca este virgin, pentru ca si eu am 16 ani si sunt virgina si ma mandresc cu asta ca fata iar u ar trebui sa faci la fel sa te mandresti pentru ca nu toti baietii la varsta asta mai sunt virgini, iar pana la urma la un baiat nu prea se cunoaste daca este virgin, doar ca. va ejacula mai repede tongue si stai u lin, este mult mai bine asa >decat sa stai sa faci lucru manual pentru ca sau umflat si nu are cine sa le dezumfle. este mai ok un virgin eu cel putin am avut numai iubiti virgini in afara de 2 care din cauza ca isi incepuse activitatea sexuala si eu nu umbla din cur*a in cur*a si de at mi-am luat numai virgini. pentru ca am ma multa siguranta pe unul neexperimentat decat pe unul care este si ma insala de 10 ori pe luna straight face

peace:X

Întrebări similare