anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt un baiat de 20 de ani si tocmai m-am despartit de prietena mea cu care am fost 2 ani jumate, eu inca o iubesc enorm de mult... Ce as putea s fac ca s trec mai repede peste fara sa ma chinui atat? sau cum as putesa sa o recuceresc, as da orice sa o am din nou. ea spune ca nu mai simte acelasi lucru pentru mine ca la inceput...

3 răspunsuri:
| ysa a răspuns:

Vorbeste cu ea. te pot ajuta parintii ei, asta daca te au cunoscut, placut, u stii. e pacat ca dupa atata timp s spulbera asa in vant totul... da poate doar s a plictisit, gandeste te la ceva inovator, surprinde o cu ceva inedit, un loc, o excursie la munte, mare, doar voi, un cadou p care si l doreste, ceva care sa i aminteasca d tot c a fost intre voi si poate o sa i treaca pasa asta rea. si daca va impacati, as vrea sa stiu. succes

| Kidd ♡ a răspuns:

Bunakiss! Imi pare rau pentru tine dar gandeste-te:era mai bine sa stea cu tine si sa se poarte poate indiferent si tu s-o iubesti tot mai mult? Ai 20 de ani! Ai o viata inainte, poti gasi multe fete, poate mai bune ca aceea! I-a lucrurile cu calm, stai o perioada singur si gandeste-te ca nu are rost sa suferi pentru fata aceea, oricat de mult ai iubit-o.Ai grijahappy!

| Creatza_4434 a răspuns:

Stiu cum e.Si la mine s-a terminat o relatie de 2 ani.Stiu ca doare dar incearca sa nu te ai gandesti la ce a fost si nici ca o sa va impacati. E greu dar eu ca sa trec peste mi-am impus niste reguli sa nu il mai caut, sa ies cat mai mult, sa imi fac cat mai multi prieteni noi, am schimbat anturajul etc. Din propria experienta iti recomand sa nu intri intr-o alta relatie.Stai o perioada singur, incearca sa cunosti alte fete.Sunt o gramada care e posibil sa te doreasca si tu sa nu stii. Orice sfarsit are un nou inceput... Un sut in fund un pas inainte. Take care:*