| mihaitsa_1740 a întrebat:

sunt un baiat dragut' de 13 ani, caut prietena serioasa, care sa nu fie materialista, am 1, 55 si 45 kg, sunt blond cu ochii albastri, am fost 4 ani la judo, si sunt un baiat de nota 10, si in gasca, si la scoala( note si comportament) cine e interesata: raspundeti-mi aci', sau dati-mi add Y! M: pospi98.
P. S : sunt din ploiesti.big grin

Răspuns Câştigător
| Andreutza1998 a răspuns:

Ce te potrivesti cu mine...laughing...mai ales la modestie laughing

| mihaitsa_1740 explică (pentru Andreutza1998):

Dami id tau de mess :X poate cine stie... vb pe mess

| mihaitsa_1740 explică (pentru mihaitsa_1740):

Dami id tau andreea, ti-am dat, si funda, nu ma dezamagi puppy dog eyes big grin

16 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Vezi ai devenit tinta mistourilor aici...nu ai nici o sansa sa gasesti o fata asa ca pe un site de matrimoniale!

| BRG a răspuns:

Bunicul ar vrea să te cunoască nepoate, restul fetelor sînt prea mari pentru tine și materialiste toate.

| vladmR a răspuns:

4 ani la judo thinking cred ca o sa o impresioneze cu siguranta

| DorelSudoru a răspuns:

Vrei sa dai de vreun' gay cumva?

Sincera nu ma intalnesc cu oricine, chiar daca suntem din acelasi oras happy

Dar zi la ce scoala inveti

| mihaitsa_1740 explică (pentru Andreutza1998):

Nu stau momentan in Ploiesti, invat la tara
dar. vin in vacante aici. deci... poate merge ceva.happy

| CutenessOverLoaded a răspuns:

TPU nu e site de matrimoniale.Incearca-ti norocul in alta parte rolling on the floor happy

| KimBianca a răspuns (pentru CutenessOverLoaded):

Si se observa ca esti si modest smug. @Albinegru scuze ca am raspuns la raspunsul tau big grin. nu puteam raspunde =]]

| CutenessOverLoaded a răspuns (pentru KimBianca):

Nu-i nimic.happy

| zuzixadri a răspuns:

Alt modestlaughing) welcome to the family>big grin

| MrsEinstein a răspuns:

Da.bafta in cautarea "IUBITEI PERFECTE" insa, ma' tu crezi ca o relatie virtuala o sa tina?! Daca vrei o iubita cauta-ti una' din scoala ta, sau din orasul tau!
P.S. Acesta a fost un sfat...so Good Luck!

| MrsEinstein a răspuns:

Da.bafta in cautarea "IUBITEI PERFECTE" insa, ma' tu crezi ca o relatie virtuala o sa tina?! Daca vrei o iubita cauta-ti una' din scoala ta, sau din orasul tau! P.S. Acesta a fost un sfat...so Good Luck! scuze. da nu merge sa-i rasp. lui personal!

| Satanique a răspuns:

Daca esti asa dragut de ce cauti iubita pe net in loc sa agati in parc sau la scoala!?