| alexlazar197 a întrebat:

Buna!
Sunt un baiat in clasa a 10-a, am 16 ani si vreau sa spun ca m-am cam indragostit de o fata de la mine din clasa.
Ea are 15 ani, dar face curand 16.
Inca din prima zi de liceu, atunci cand i-am ascultat pentru intaia oara vocea calda, usor raraita si i-am vazut zambetul, am simtit ca e
o fata speciala, unica, cum nu mai intalnisem pana atunci. Vedeam zambetul ei invaluit in mister si deveneam din ce in ce mai atras de ea.
In clasa noastra prieteniile se formeaza si se destrama in aceeasi zi, inclusiv profesorii ne-au spus ca nu suntem uniti si ca in clasa predomina un aer rautacios.
Fata de care imi place incearca sa se integreze totusi in grup (si eu am incercat, dar n-ai cu cine), dar se vede ca nici ei nu-i plac colegii, cum nici mie de altfel. Au un caracter mizer.
Ea are 2-3 prietene cu care vorbeste mereu, in rest vorbeste de cu sila. La noi in clasa sunt prietenii pe grupuri independente de cate 2-3-4 elevi, deci inchipuiti-va ce dezastru e.
In pauze eu si ea ne cautam cu privirea si zambim unul la altul pentru 1-2 secunde, apoi ne facem ca nu s-a intamplat nimic. Simt ca o plac enorm pe fata aceasta si as face orice pentru. ca ea sa fie fericita alaturi de mine.
Insa nu cred ca pot la aceasta varsta sa o iubesc asa cum merita ea de fapt. As vrea sa-i spun ce simt pentru ea, mai ales ca vad ca si ea mi-ar impartasi aceleasi sentimente, dar nu ma simt pregatit sa am o relatie serioasa.
As fi vrut sa fiu cu un an sau 2 mai mare si altfel ar fi stat treburile. Simt ca nu e momentul oportun sa formam un cuplu, deoarece fata asta merita foarte mult, iar eu pot nu pot sa-i ofer nici macar dragostea. N-as putea s-o dezamagesc niciodata si de aceea ezit sa-i spun direct cum stau lucrurile.
La proiectele la care am fost eu si ea in acelasi grup am incercat sa-i dau de gandit ca o plac, dar n-am putut sa ma concentrez la ceea ce faceam, caci ma pierdeam in ochii ei fermecatori. Ce-i drept, nici ea nu parea in apele ei stand aproape de mine, era incordata, incerca sa nu se dea de gol.
Mi-a spus odata ca sunt singurul baiat dragut din clasa (cerea ajutor la ceva si am fost singurul care i l-am oferit), dar nu contau vorbele astea pentru mine prea mult la vremea aceea, eram in clasa a 9-a si inca nu ma cucerise definitiv happy.
Probema e ca nu prea vorbim, n-are Facebook, iar eu evit sa o bag in seama atunci cand suntem vazuti de prieteni, colegi.
Trece in pauze pe langa banca mea si parca o face intentionat, parca o simt ca e atenta cu coada ochiului la reactia mea, iar eu simt ca sunt neputincios in fata ei.
Ne-am intalnit intr-o zi la metrou... ea era cu o prietena de-a ei din scoala generala. Ne-am blocat. Nu ma asteptam sa ne intalnim acolo. Am vorbit putin cu prietena ei, dar cu ea nimic, doar "ce faci?". Atitudinea ei imi transmite clar: "Si eu te plac!"
"O plac" cred ca e prea putin spus. De cum intra pe usa clasei... ma pierd in nori... e mirobolanta.
As vrea sa o iubesc, dar e prea devreme (cred ca pentru amandoi). Trebuie sa ne apropiem incet-incet.
Ce as putea sa fac ca sa smulg mai multe momente cu ea?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sa fiu, asta nu-mi pare post scris de un baiat.

Anyway, ai incetcat sa o inviti in oras? Nu e sfarsitul lumii daca te refuza.
Nu e exista moment potrivit, e doar o scuza a ta de a nu face nimic.

| SofiaAbigail a răspuns:

Fii tu insuti.

| EllaMk a răspuns:

Buna! Ii poti cere numarul de telefon, daca spui ca nu are facebook. Intr-un moment cand ar fi singura, cand plecati acasa dupa ore, astfel nu ai aborda-o cand ar mai fi si colegii vostrii prin preajma. Nu spune nimeni ca trebuie sa formati un cuplu si sa o iubesti, daca nu te simti pregatiti. Puteti sa petreceti timp impreuna ca prieteni si atat, amandoi va veti simti bine si ar fi pacat sa lasati lucrurile asa, cand amandoi va placeti intr-un fel sau altul. Spui ca merita mai mult decat i-ai oferi tu, ceea ce inseamna ca nu ai decat intentii bune in ceea ce o priveste. Indrazneste, imprieteniti-va mai mult, sigur ti-ar aprecia gesturile, te-ar aprecia pe tine, ca prieten si poate pe viitor...veti fi si mai mult de atat. Lucrurile vin de la sine! happy

| Anonimastilata a răspuns:

Da,ai dreptate, relatiile la varsta asta nu tin tongue, pentru ca mnea, ne aflam in acea bariera dintre copii si adolescenti si sa ai o relatie serioasa nu se poate, nu se poate pentru ca suntem prea mici sa stim cum sa folosim acele sentimente stranii si inmultite pe care le avem in gand si in stomac, setimente schimbatoare care zboara la fe de iute precum gandurile.
Pari o persoana sensibila deci vei intelege.Totusi, poti sa ineerci, puteti fi undeva intre laughing, te-ai gandit? Puteti fi impreuna fara sa faceti mare tam-tam daca nu va tine, fara sa stati prea mult pe ganduri si fara sa va pese daca va rezista sau nu.
Daca iti place de ea, invit-o in oras, iesiti o data undeva (nu conteaza) si vedeti cum mergewinking
Si ca sa ai mai multe momente cu ea....hmm, sa vorbesti cu ea (in primul rand) - fii si tu mai indraznet, aualeu tongue
si in al doiea rand sa incercati sa fit prieteni foarte buni (gen bff- si da, da se poate) sisa va apropiati incet (cum ai spus tu) dar in asa fel incat la final sa ajungeti sa va deschideti unul la altul si sa va cunosteti mai bine ca oricine.Bafta cu ea, si sa nu iti mai fie frica de a nu esua, caci vei esua numai daca nu incerci.