| Anonim22444 a întrebat:

sunt un elev in clasa a 9 a si de la inceputul anului am vazut o fata foarte frumoasa la o alta clasa de a 9 si nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea, adica de fiecare data cand incerc sa merg sa vorbesc cu ea, ma pierd, ma rosesc la fata instantaneu. De felul meu sunt destul de sociabil, am destul de multi prieteni, dar cu ea. nu stiu. Va rog sa-mi oferiti cateva sfaturi sa ma apropii de ea!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti curaj si Invit-o in oras.
https://www.youtube.com/watch?v=ZXsQAXx_ao0

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ce o face deosebita de celelalte fete este fizicul ei in rest toate sunt la fel, daca te tot rusinezi in fata ei e grav, fetelor le plac badboys nu pampalai

| Anonimastilata a răspuns:

Dar cu ea, te pierzi nu-i asa?
Hmm, pai prefa-te ca e o amica, prefa-te ca o cunosti deja, trebuie sa vorbesti cu ea, sa va imprieteniti si sa va apropiati ca sa poata iesi ceva. Trebuie sa inveti sa iti controlezi sentimentele (desi din cate te vad eu esti foarte emotiv, deciva fi greu) si sa vorbesti cu ea, stiu ca e greu, mai ales daca te inrosesti, dar nu iti fie frica de asta, (de inrosit sau de orice altceva ce ţine de tine si de felul tau de a fi) daca te place, te va accepta asa cum esti si oricum ai fi, daca nu, ea pierde, si tu iti poti gasi oricand o alta fata laughing
Asa ca fa-ti curaj si daca te pot ajuta vreodata cu ceva, da-mi mesajwinking