| JenifferCollin a întrebat:

Sunt un pic confuza in ultima vreme.Si ma scuza-ti daca ii cam mult big grin Acum cativa ani am avut un prieten, si eu am fost pentru el prima lui prietena.Am fost impreuna aproape 2 ani. Dar mai mult povesteam si ne intelegeam foarte bine(chestii copilaresti) Dupa ce ne-am despartit eu m-am purtat foarte urat cu el, fiindca eram suparata pe el.Eu am trecut peste mai repede datorita furiei pe care o aveam. il faceam gelos tot timpu.Si acum iarasi a inceput cumva sa-mi placa de el.Am inceput si sa ma uit mai des si sa-i dau ceva de inteles, si normal ca a inceput si el sa se uite mai des la mine. Dar a trecut ceva timp de cand imi place de el, si cateodata totu este bine, si imi da unele semne, mai ales cu privirea, si faptul ca-mi zambeste.( si am si multe in comun cu mama lui, daca asta ajuta). Dar cateodata se poarta asa nepasator. Mi-a zis ca tine la mine, dar nu stiu daca se referea ca si prieteni. A si am uitat sa zic ca dupa ce mi-a trecut perioada mea de,, furie", am inceput sa vb despre un serial si asa ne-am apropiat ca am ajuns aproape cei mai buni prieteni.In primii ani dupa ce ne-am despartit, imi tot spunea ca nu poate sa ma uite, dar acum nu-mi mai zice si ii spuneam si cand imi placea de cineva.chiar eram buni prieteni happy Si de cand imi place de el numa probleme am. Nu inteleg de ce odata se da la mine si se observa si de catre altii, si alteori nu? Am auzit de multe ori faza ca:,, nu stie ce vrea" Poate ca asa e...in ultimu timp este asa de schimbat.Tot timpu zice ca ce frumos ii el, si ca el arata bine oricand etc.Inainte nu era asa.Nu ii mai inteleg comportamentu si chiar as vrea sa fac ceva in privinta lui... dar nu stiu ce sad Ce fac gresit de se tot razgandeste? Poate ii frica sa nu-l resping sau sa-mi bat joc de el, cum am facut in anii trecuti? :-s P. s. de data asta is serioasa in legatura cu el si nu am nici o intentie in a-mi bate joc de el!

Răspuns Câştigător
| Marian88 a răspuns:

In 2 ani omul se poate schimba dar in adancul sufletului mereu ramane acel ceva. Incearca sa fii mult pe langa el dar totodata departe adica fii in preajma lui dar nu-i arata ca il iubesti foarte mult pentru ca baietii asa sunt cand se simt iubiti is fac de cap asa sunt in mare parte. Dar exista si varianta unei demonstratii la el sa iti arate ce ai pierdut din moment ce vrea sa iti demonstreze asta inseamna ca ii place de tine si vrea sa vada cum reactionezi nu-i da prilejul. lucrurile bune se stabilesc in timp, arata-i si tu o mica schimbare la tine si incerca sa nu il terorizezi. Intr-un final arata-i ca anii care au trecut te-au facut sa realizezi anumite lucruri si ca pretuiesti altfel ceea ce simti pentru el. Schimbarea la el sunt sigur ca e aparenta pana i se trezesc unele amintiri eventual petrece un timp cu el eu stiu 2 3 saptamani incerca sa il inveselesti sa te distrezi cu el din orice ca in vremurile bune, fara sa ii dai senzatia ca ai vrea ceva de la el... apoi vreo o saptamana dispari adica nu-i raspunzi la telefoane nu iesi nicaieri si o sa te caute atunci o sa-i spui tot ce simti si ca asta e motivul din cauza carei il eviti... sper sa ai noroc si sa fii fericita la final.

6 răspunsuri:
| sylar2007 a răspuns:

Te-ai comportat urat cu el si acum se teme sa nu repeti figura.te cred ca iti place de el dar in acelasi timp mi se pare aiurea din partea ta, el a suferit atata si cand in sfarsit a trecut peste, te-ai trezit si tu.

| DenizaVonDe a răspuns:

Pai te-ai comportat urat atata timp si se asteapta ca acum sa faci acelasi lucru. Eu iti zic sa porti o discutie serioasa cu el, sa ii spui ca il placi si ca tii la el si vei vedea daca are aceleasi sentimente pentru tine. Daca nu, atunci inseamna ca l-ai lasat sa astepte cam mult, si baiatul s-a cam plictisit. Iti urez mult noroc!

| JenifferCollin explică (pentru DenizaVonDe):

Inainte sa-mi placa de el, cand chiar eram prieteni buni, si stia ca-mi place de altu...l-am intrebat ca daca ar mai vrea sa fim impreuna.Nu i-am propus, doar i-am cerut parerea.Si el a zis ca sincer nu, ca asa ne-am despartii eventual candva dintr-o prostie si nu am mai fi la fel de buni prieteni dupa despartire.Adica ne-am strica prietenia degeaba, si eu am fost de acord cu el atunci...dar acum ca-mi place de el, is dispusa sa risc.Dar nu stiu daca si el gandeste la fel.E genul ala de baiat care mai bine ia un 3 la scoala decat sa copieze 2 pagini de tema.Sta tot timpu in banca lui, si asta ma enerveaza.As vrea sa-l scot din,, bula'' aia, dar nu stiu cum

| UnZambetTeRog a răspuns:

Pai gandeste-te. Daca ai fi fost in locul lui. Dupa despartire el a fost ranit pentru ca te purtai urat cu el. Atunci cand el se poarta frumos cu tine iti arata sentimentele fata de tine, iar cand nu isi aduce aminte de clipele cand l-ai ranit si nu mai vrea asta.
Asta e una din variante.
Iar a doua e ca nu e serios.
Succes

| karinamark a răspuns:

Doamne Dacii nu te-o durut mana sa scrii atata? Off.Pai cunosc situatia prea bine si tipu' chiar nu is da interesul gen:lasa-ma sa te las, se crede asa fumos si nu are de ce.So sis nu are rost sa iti bati capul cu el ii plina lumea de baieti frumosi si disponibili care te merita asa ca nu te stresa ca faci riduri :*

| LeoDorin8 a răspuns:

Acum depinde foarte mult daca nu te-ai comportat prea prieteneste cu el si el acum nu se mai gandeste decat ca la o foarte buna prietena.Dar in general daca el a suferit mult dupa despartire intotdeauna o sa aiba sentimente profunde pentru tine, dar acum cel mai probabil e ca ii este frica de ce se poate intampla.Zii in gluma si poate poate iese cevahappy