| moldovanu1989 a întrebat:

BUNA sunt unpic speriat, am inceput cu prietena mea sa facem sex protejat ea era virgina, toate bune pana aseara asta find a treia partida, am pus un prezervativ si s-a rupt daa era curat am dat unpik asa si dupa putin timp cam 2 min. am pus altu nou, am ejaculat in el apoi am scos penisul afara si, sa scurs de pe penis deasupra vaginului, apoi a mers sa urineze, ar fi probleme sa ramana insarcinata? astept raspuns urgent va rog ajutati-ma, am 22 de ani iar prietena mea are aproape 19...

6 răspunsuri:
| R11 a răspuns:

Nui nimic oh go on nu te speria chiar asa ca nu-s bombe...si ce? daca ramas gravida ce? felicitarile mele o sa aveti un bebeluus >big grin

| AdiLiv a răspuns:

Cum frate sa rupi prezervativu? Ai ghimpi pe p***?laughing Invatati sa le puneti si dupa faceti sex. Pentru orice eventualitate, ia pastila. Daca a trecut timpul, asteapta o saptamana si pune-o sa faca testul.

| georgeak a răspuns:

Daca femeile ar ramane asa usor insarcinate, lumea ar fi plina acum de copii si de gravidewinking
chill out, sanse minime sa ramana insarcinata

| georgiana_1403 a răspuns:

Poti sa stai linistit ca nu este insarcinata. Dar ca sa fiti mai siguri si sa nu va mai faceti griji cumparati peste 2-3 saptamani un test de sarcina.

| ShadowSKQ90 a răspuns:

Data viitoare foloseste durex

| fazu a răspuns:

Fratica o sa ai 2 tripletzi gemeni sau cel mai simplu du-te si iai un test si aia e pregateste-te de avort sad