| Alexyne a întrebat:

Buna, sunt verisoara fetei care are contul...deci problema mea e ca nu mi-a venit menstruatia deloc pana acum, am 16 ani si pana acum nimic. Sunt speriata, de ce intarzie atat, e posibil sa nu imi vina niciodata sau e ceva in neregula cu mine? Sun destul de dezvoltata si cand le aud pe alte fete ca vorbesc despre asta le invidiez, cateodata in vine sa plang deoarece ma simt ca o ciudata.

Răspuns Apreciat de Editori
| Necunoscut112 a răspuns:

Îţi va veni, cel mai probabil, anul acesta sau anul următor. Totuşi este cazul sa mergi la un consult ginecologic să îţi spună exact care este situaţia ta. Nu ai de ce să plângi şi sa te simţi naspa ca nu iti vine. E naspa că noi, femeile, avem menstruatie. O să vezi pe pielea ta ce înseamnă.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa le spui părinților și sa mergeți laun control. Sa ști ca e cam grav dacă nu ți-a venit pana la 16 ani. Grăbește-te se poate ajunge la operație din cauza asta

| alina2k18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ne zici si ce fel de operatie si unde mai exact te credemwinking

| Endoryus a răspuns (pentru alina2k18):

Pe undeva in zona genunchilor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru alina2k18):

Ești ironica, dar trec peste asta! Știu un caz și de asta vorbesc. E posibil sa nu funcționeze aparatul genital. Are probleme hormonale și asta e grav. Poate avea multe urmări

| giulia283 a răspuns:

E normal sunt fete carora le vine devreme si fete carora le vine mai tarziu o sa.ti vina dat totusi du-te la un control daca esti ingrijorata. Stiu cum e si eu eram intra 8 a singura careia nu.i venise si ma simteam nasol. Nu te stresa degeaba o sa vina ea.