| Eusiatat001 a întrebat:

Sunt verisoara tipului cu contulhee hee
Astazi am fost la piscina la tara la iubitul meu.
El are 20 de ani, iar eu 16.
Suntem amandoi de 1 an jumatate. Niciodata nu ne-am vazut dezbracati, decat el pe mine in lenjerie si eu pe el in booxeri.
La el la tara era singur in ziua aceea. Am intrat in piscina si am stat pe merginea aceea.
Ne-am sarutat... am vorbit... ne-am facut complimente. etc.
Dar deodata el a luat mana mea si a pus-o pe slip`ul lui. Eu ma rusinasem. >:"
Apoi peste 10 minute a mutat mana IN slip`ul lui si a inceput sa stranga cu mana mea de penisul lui.
Eu eram un pic speriata, dar dupa nu mai eram. Apoi el a zis ca ma invata sa innot si sa stau pe burta in apa ca ma tine el. Cu o mana ma tine de sani si "imi facea masaj", iar cu cealalta, "sub burta". Apoi el si-a dat slip`ul jos, iar eu mi-am dat sutienu, apoi slip`ul Si ne-am atins organele sexuale in primele 10 minute, iar apoi el mi-a bagat 2 degete in mine, iar dupa am vrut sa mergem in casa sa facem un dus si sa ne schimbam. In baie am intrat amandoi, iar penisul lui era moale si aplecat [ nu stiu cum sa zic] si l-am intrebat de ce e asa si mi-a zis sa pun mana pe el si sa il frec si o sa observ ceva. Asa am facut, iar dupa penisul lui s-a ridicat si era foarte tare, iar cand am intrat in cada el a ejaculat pe "mine" [sub burta]. Oare sunt insarcinata? Oare e bine ce am facut? Trebuie sa mi fie rusine de el?

6 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

rolling on the floor Dupa ce si-a bagat degetele prin tine, daca nu a iesit sange, nu esti insarcinata.

| Delia_7017 a răspuns:

Nu esti insarcinata.Cat despre faptul ca e bine sau nu, depinde de tine, daca ai incredere in el nu ai dc sa iti fie rusine...

| looolliika a răspuns:

Nu ai cum s i insarcinata daca sperm anul a a juns in vaginul tau...App am ictit ast cu mare atentioe simi se pare o poveste de dragoste ff fromoasa happy blushing si sa nu-ti fie rusine de el.atat timp cat va iubiti totul e perfect happy :* puup :*

| sHE_4618 a răspuns:

Buna. Nu ai cum sa fi insarcinata daca secretia, sperma, nu a intrat in vaginul tau. Doar tu poti sa-ti dai seama daca e bine sau e rau, insa sunt de parere ca nu are de ce sa iti fie rusine de el, doar sunteti impreuna de un an si jumatate.

| Mimi_4489 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu ati facut dragoste si nu a ejacuat in tine.tongue si aveti grija ce faceti pe viitor.

| Adella1996 a răspuns:

Stai linistita, atata timp cat nu ati avut un contact sexual propriu-zis nu ai cum sa ramai insarcinata.
Daca a iubiti si ai incredere in el nu are de ce sa.ti fie rusine de el. :*