Nu îți curge sange și nici nu te va durea nimic, stai liniștit.
Decat dacă ești unul dintre acei băieți care li se rupe ața la primul contact, vei avea probabil o usturime, dar nu cred că este cazul să te ingrijorezi, doar ești bărbat.
Bună.
Voi programați actul sexual, nu-l lăsați să vină de la sine, ea este prietena ta, ori eu nu mai sunt la curent cu realitatea în contextul că acum avem cel mai bun prieten/ă!
Folosește prezervativul.
P.s.: câți ani ai?
Pa, pa.
Iti dai seama? E pe agenda joi ma culc cu Vlad Vineri cu Cristi .
Eu cand am f***t prima oara nu mi-a curs...p.s[nu am folosit prezervativul]
Tu esti baiatul deci ai avantajul sa nu iti curga sange, sa nu te doara de sa iti vina sa te urci pe pereti, asa cum se intampla in cazul fetelor pentru prima data. Deci voi sunteti mai "norocosi". Apropo, daca e prima data, asigura-te ca e memorabila, o sa ti o amintesti toata viata.
drk ma sa iti curga sange o sa vezi ca prima oara nici nu o penetrezi si ti-ai dat drumu
Salut.Tie nu iti va curge singe, Ei poate sa-i curga citeva picaturi, In legatura cu durerea, pe ea poate sa o doara un pic insa tu nu-ti fa griji in legatura cu asta.Te pup :* Funda?
Buna TPU! Sunt virgin si as vrea sa fac sex, daca nu port prezervativ exista un risc mare sa o las gravida? Ea nu mai esti virgina
De obicei, baietilor le curge foarte mult sange.Ar trebui sa stai cu o galeta prin apropiere pentru ca o sa se lase cu sange, daca ma intelegi...
Mutubal întreabă: