anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt virgină, 18ani. În iulie am început a urma contraceptive Yaz pentru reglarea menstruației, am urmat 3 luni,până în octombrie. În acest timp, menstruația a venit pe aceeași dată (13), în noiembrie mi-am venit cu 2 zile mai devreme(pe 11), in decembrie (de pe data de 9) am avut doar 2-3zile de scurgeri de secreție maronie și puțin sînge. Apoi nimic, si de atunci nu am mai avut menstruație nici până acum. P.S. țin să menționez că pe 17 noiembrie, cu prietenul meu ne-am atins organele intime avînd lenjeria pe noi.
De ce nu-mi vine menstruația? Am făcut 3 teste de sarcina și toate negative.

3 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Cel mai probabil anticonceptionalele ti-au dat organismul peste cap. Mergi la medic si nu-ti mai fa teste de sarcina aiurea, dai banii pe fereastra! Sanatate

| NRazvan a răspuns:

In primul rand, nu-ti mai chinui prietenul cu sexul unscat!
In al doilea reand, mergi la doctor el o sa-ti spuna ce se intampla cu tie, nu aici gasesti raspunsul la problema ta.

| Helenaisdrug a răspuns:

E pentru ca esti posedata! In cazul in care nu ai observat mereu ciclul ti-a venit pe data de 13! Zi cu ghinion, probabil ai fost blestemata de o baba din autobuz, deci copilul tau va avea coarne de diavol si va fi batran direct ( seamana cu viorel liss ) funda?