| n a întrebat:

Sunt virgina. Pot folosi ovule?( mi-au fost prescrise de medic, dar eu m-am documentat si am vazut ca nu sunt indicate pentru virgine ). Deci ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cine este prostul ăsta de doctor care ţi-a prescris ţie, virgină, ovule?
Încă o dată se confirmă cele spuse de mine: habar nu au pe ce lume sunt şi sunt doctori, nesimţiţi!
În situaţia ta urmezi tratament medicamentos sub formă de tablete, capsule, supozitoare sau fiole (administrare pe cale orală, injectabil (intramuscular şi intravenos) şi rectal.
Nu-ţi administrezi această formă de medicament, ovul.
Doamne, ce distrus, merită dat afară din sistem şi să de cu lopata la dezăpezit.
Pa, pa.

9 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Sunt ovule speciale pentru virgine. trebuie doar sa-ti depistezi orificiul himenal si sa-ti introduci ovulul acolo unde trebuie. daca nu fortezi si il introduci corect, nu ai cum sa te dezvirginezi. asa ca nu dispera. ma gandesc ca medicul ala te-a consultat inainte. ia o oglinda si exploreaza-ti vulva.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Subscriu la sara.

| Sara a răspuns:

Folosesti acest tratament. stie el de ce ti'a zis, daca totusi nu iti convine schimba medicul :d

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

...pai Intotdeauna cel mai bine e sa ceri parerea mai multor medici, mergi la o a 2a persoana si vei vedea ce trebuie sa faci, cat mai curand insa`.

| arysa a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine dar mie mi-a prescris ovule-drageuri pentru ca a zis ca fiind virgina nu pot sa iau ovule.

| udarb a răspuns:

Doctorul are facultate...stie el ce face

| drumurile a răspuns:

Ori e doctoru retardat ori minti tu, ovulele se recomanda persoanelor care au rana pe col, fiind virgina nu ai cum sa ai rana, nu pricep dc te-ai dus la medic daca esti virgina thinking

| SCUFY a răspuns:

Ti-a recomandat astea pentru o raceala mai puternica, nu? si eu am folosit si eram tot virgina si nu am patit nimic, dar daca esti nelamurita mai consulta si alti medici.

| n explică:

Deci, am urmat un tratament cu antibiotice pentru o raceala. Din cauza antibioticelor am facut o infectie cu candida.( scurgere albicioasa, cu constistenta mai mare decat cea normala ). Am fost la medicul de familie care m-a indrumat la ginecologie. Am fost acolo, am fost consultata si mi s-au prescris niste spalaturi cu tantum rosa si ovule "macmiror". Am luat un ovul si nu l-am introdus f adanc in vagin, doar putin, cat a fost posibil. Sincer, e prima oara cand am fost la ginecolog, pentru ca m-am gandit ca e bine sa ajung la medic de la cele mai mici semne rele care le da corpul meu... Deci nu prea stiu cum sa procedez, in legatura cu ovulele, mai ales ca vad ca parerile sunt impartite