Buna, daca ti-e frica inseamna ca poate nu esti indeajuns de pregatita pentru.acest pas si poate trebuie sa mai astepti, sa nu o faci oricand, oricum si cu oricine.
Sa te informezi bine inainte si sa ai o varsta adecvata, ca poate nu esti pregatita nici fizic dar nici psihic.
Gandeste-te bine inainte de a face acest pas si aceasta frica arata faptul ca mai ar trebui sa astepti, nu te grabi, ai timp, nu stiu ce varsta ai, dar fa-o cu persoana in care ai incredere si cu care ai o relatie bazata pe iubire, daca nu, atunci nu o fa.
Să te ajutăm cum? Dacă vrei să-ţi începi viaţa sexuală ar fi bine să fi şi documentată bine în privinţa asta. Şi indicat este să ai 18 ani împliniţi. Dacă îţi este frică nu fă acest pas pentru că ai să regreţi. Baftă!
Daca crezi ca ai varsta si partenerul potrivit incepe insa teama asta ar trebui sa reprezinte o intrebare pentru tine ai lanag tine omul potrivit? Chiar iti doresti asta? Daca raspunsurile sunt afirmative inseamna ca iti e frica de durere,... ei bine nu doare atat de tare pe cat ai auzit de la prietenele tale, deci daca esti sigura de ceea ce vrei... fa'o insa nu uita de protectie!
Heey...nu trebuie sa iti fie frica.trebuie doar sa ai incredere in tine.este considerat si un 'obstacol'. vei trece cu bine peste acest lucru...nu uita.trebuiesa iti iei masuri de siguranta! cel mai bine ar fi daca ai discuta asta cu o prietena apropiata. o sa te descurci! :*
Sa incepi relatia sexuala ai nevoie sa fii pregatita 100% si sa ai un iubit in care iti demonstreaza ca tine la tine si te iubeste, nu o sa te doara cum auzi la altele, cel mai importat e preludiu si aai sa vezi ca nici nu simti, app nu incepe daca nu ai 18 ani ca ai sa regreti
Nu e vorba ca nu esti pregatita. pur si simplu ti`e teama ca vor afla ai tai, ti`e rusine, nu? te inteleg. si eu am trecut prin asa ceva
Oricine trece! e absolut normal
Trebuie doar sa gasesti persoana potrivita, un baiat care sa te ia cu usurelu` un baiat pe care il placi mult.Fi atenta. daca ti`e frica, ca parinti tai sa nu afle stai fara grija, daca tu mergi inchisa si nu spui in stanga si dreapta ca ai facut sex, parintii tai n`au de unde afla.si daca ti`e frica incearca sa te linistesti si sa ai in minte doar ca o faci cu cineva pe care il iubesti si la care ti enorm:*
Mult noroc!
Daca tie frica nu rezolvi nimica, acelasi lucru il poti spune si peste 2 sau 3 ani...si nu este bine, stai linistita nu este nimic asa grav.
Inseamna ca nu vrei odata ce ti-e frica. E doar o curiozitatea deocamdata.
Daca eram baiat te ajutam eu.
Deci nu ar trebuie dar daca iti este inseamna ca nu esti destul de pregatita dra daca ik iubesti pe tip si el pe tine va stii cum sa te ia si nu va fi asa de rau cred dar nah daca nu esti pregatita mai ast si u si el va ast daca te iubeste
stefyy123 întreabă: