Mai degraba esti inconstienta de ce iti doresti. Nu ai prieteni cu care sa iesi la o plimbare, la un suc etc?
Eu zic sa faci chestia asta cu un baiat, nu cu alte prostii. O sa fie mai bine, ai sa vezi.
Vrei mai multe vorbim în privat lasa-mi un id de mess dar fii serioasa fara jocuri pup
Prietena mea m-a rugat sa cumpar o trusa cu ustensile pentru asta... a meritat. Daca vrei sa incerci...
Poti sa faci asa, sa te cureti la zona anusului si sa incepi sa iti bagi lucruri in fund, in timp ce esti in cada! Curata-te bine, poti sa cumperi un dildo ori ia-ti un fruct sau un corector cu pasta (partea cealalta a corectorului ) si daca ai doua, unul in anus si usor usor in vagin, dupa freaca-ti vaginul tare tare. Poti sa iti iei si chilotii si sa ii lingi si chestii de genu vezi tu. :**
Mamă ce obsedat esti
Mooooooooor
Nu trebuie sa te masturbezi o data ce esti frumoasa si atragatoare. Da-te de langa baiatul pe care il placi si instant o sa simta flacara in pantaloni
Aș vrea să imi introduc ceva lichid in vagin sau chiar putin mai gros sum ar fi ulei dar nu am iesi
Jun375 întreabă:
Prafdesteleinculori întreabă:
d3utzsa întreabă: