| emmma a întrebat:

suntem colegi de liceu.este de seama cu mine, i-am zis ca il plac si m'a refuzat, il iubesc din toata inima stiu multe lucruri despre el, dar acum el este cu alta fata. ce sa mai fac? plang intruna. orice imi aduce aminte de el, toata lumea imi vorbeste de el. un sfat. Dau fundalove struck :*

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,i-ai zis ca il placi si te-a refuzat,e cu alta fata,de ce sa plangi? Nu inteleg,oare crezi ca merita sa suspini dupa el in timp ce el are o relatie si isi vede de treaba,daca simtea ceva pentru tine te accepta cand i-ai zis ca il placi si nu era acum cu alta.
Ai sa vezi ca totul va fi bine, cel mai indicat e sa il uiti, fa-ti un alt prieten si incearca sa il dai uitarii.Nu se merita sa te chinui singura,nu e singurul baiat de pe pamant,de ce sa cersesti iubire,cand poti fi iubita si sa iubesti in acelasi timp.
Stiu ca e greu cand iubesti si iubirea nu e impartasita,dar nu ai ce face,nici sa te umilesti nu e treaba,daca are prietena nu e bine sa te bagi peste ea si e mai bine sa accepti situatia.
Ocupa-ti timpul cu diferite activitati sa nu te mai gandesti la el,iesi cu prietenele si fa cunostiinta cu alti baieti, pana la urma il vei scoate din inima, daca chiar ai vointa necesara.

1 răspuns:
| ionika17 a răspuns:

Timpul este cel mai bun pentru a il uita.Il uiti cam greu dar pana la urma il uiti, si spune-le la cei care vorbesc despre el ca te deranjeaza, s-au nu mai sta pe langa ei daca vezi ca nu inceteaza.Bafta! O sa il pana la urma! Pa, pa