| Stileblue a întrebat:

Buna!
Suntem prieteni foarte buni, vorbeam in fiecare seara...dar ieri mi-a zis ca ii place de o fata...eu presupuneam ca ii place de mine dar m-am inselat.
Si ia-m zis dupa cateva ore ca sunt suparata pe el? Si el imi zicea ca ce ti-am facut sa imi cer scuze, ca tin ca la o prietena si nu vreau sa pierd prietenia cu tine, si tot ma intreaba"Zimi te rog, care e motivu, ce s-a intamplat"
Ma simt asa prost ....ca el tot imi zice ca se simte aiurea ca nu stie ce mi-a facut.
Ce ziceti sa ii zic?
Sau sa il las sa isi dea seama!
Mi-a scris ultima oara"Lasami mesaj cu motivu"
ziceti-mi se sa ii scriu concret!
Fundoi...:X

4 răspunsuri:
| SentimentalConsil a răspuns:

Se intampla si la case mari, cred ca te-ai pripit sa tragi concluzia, ori a fost prea orb ori tu nu ai stiut cum sa-i arati ce simti pentru el, asteapta sa vezi ce miscari face in continuare iar daca intr-adevar are o relatie cu o fata tu continua acea prietenie cu el si nu incerca sa bagi bete in roate relatiei prietenului tau ca nu se stie pe ce ze bazeaza acea relatie si va fi iar solowinking dar nici sa-i arati ca esti in limba dupa el nu e bine

| anoxdox a răspuns:

Lasa-l sa-si dea el singur seama

| abck a răspuns:

Spune-i asa:nu mai conteaza, nu mai are rost...sa fii fericit cu viitoare ta prietena! Si isi va da seama

| delya1011 a răspuns:

Daca il iubesti mult spune-i : nu stiu cum sa iti spun... dar mie imi place de tine si cand am aflat ca o placi pe *** ( fata aceea ) amavut un soc... imi pare foarte rau " sau ceva de genul.big grin funda?happy