Nu Doamne ferește. Deodată ce a fost cu ea, clar ca nu mai exista atracție de la mine ca și cumnata e logic, adică așa ar proceda un om normal acum ma și întorc depinde și de situație, știu o situație de genul asta 2 surori cu unul, prima se îndrăgostește dar el nu de ea, cu timpul a văzut-o pe sora ei și el a plăcuto și ea la plăcut. El sa despărțit de prima și s-a combinat cu a 2 și prima a fost de acord pentru ca a găsit și ea pe altcineva așa ca NICIODATĂ SA NU SPUI NICIODATĂ
Eu vă întreb ceva iar voi îmi răspundeți altceva.
V-am întrebat de ce nu ați face asta, adică să detaliați.
Voi îmi răspundeți (sunt atâtea fete/băieți etc.)
Un exemplu :Nu a-și accepta sa fiu într-o relație cu ia /el deoarece ar fi un disconfort între noi și etc...
Nu înțeleg de ce nu ați accepta adică mna nu va face alta gaura
Deci în liceu, când eram a 10-a, erau două surori gemene cu un an mai mari (adică a 11-a). Una din ele s-au combinat cu un boboc la vremea aia. Au fost împreună cam două luni apoi s-au despărțit. Apoi cealaltă s-a combinat cu el. Abia au avut o lună de relație.
La rândul meu sunt geamăn. Și nu m-aș gândi să fiu cu una din fostele fratelui meu.
Motive:
- dacă nu a mers cu unul/una dintre frații/surori, nu v-am merge nici cu celălalt/cealaltă. Pentru că în esență frații și surorile caută cam aceleși calități în parteneri. Daca nu au fost prezente prima dată, nu vor fi a doua oară;
- se crează o situație tensionată între frați. În sensul că acel/acea ex va fi motiv de discuții. Mai ales dacă prima pereche nu a avut o experiență prea plăcută. Zise v-a ajunge într-o situație de genul "primul frate/prima soră v-a insista pe defectele fostului/fostei pentru a-și feri fratele/sora de o posibilă relație nefericită, în timp ce fratele/sora care sunt cu acel/acea ex ii v-a lua apărarea".
P.S. - fratele meu s-a combinat cu o fostă de a mea, și relația nu a fost cea la care se aștepta el, ci cea care i-am spus eu că va fi.
Anonim519 întreabă: