Întrebarea, dacă nu de adresează, unuia, care profită în etapa actuală, are un singur răspuns. Nu am priceput pentru ce pui intrebări la care cunoști răspunsul.
@Heineken dragule, este nerelevant si absurd ceea ce ai spus tu. Asa ca ma abtin de la comentari.
Buna.
Contra! El spunea cica Sa Traiti Bine! Pai daca chiar era asa,trebuia sa traim cu totii bine,nu sa se omoare unii din cauza datoriilor,nu sa isi lase familiile pentru a pleca in alte tari ca sa castige bani, nu sa se afunde cat mai multi romani in taxe si impozite,si lucruri de genul.
Pur si simplu mi se face o mila ingrozitoare cand vad pe strada copii mici si nevinovati, uneori murdari cum sunt pusi sa cerseasca sau sa fure in loc sa isi traiasca si ei copilaria ca orice alt copil normal.
Pacat, mare pacat ca s-a ajuns aici. Sper sa se schimbe cat mai repede situatia.
Numai Bine!
Si pe TPU aud de Base? Nu-mi place de el,deci sunt contra, dar nu ma pasioneaza subiectul POLITICA, mai ales de la varsta asta. Sa-si faca ei treaba bine si atat ceea ce nu o fac.
Contra,cu el si cu boc o sa ajungem la saracieo sa ajungem mai ceva decat cersatorii aia de pe strada
Contra. de-asta:http://www.google.ro/......tp?/imgres
aproape mai scary ca gaystin beaver.
Contra pentru ca e un mincinos. zice traiti bine si nici macar nu il intereseaza ficasa aia proasta isi cumpara sandale si merge la bronzat si are lambarghini {cum so scrie]] de 50000 de euro si altii stau pe la coltu strazii si cersesc. Cand erau apele alea de 8 metri nici nu lo interesat s-a dus acasuca pe fotoliu lui din aur cine stie cati bani mai are si ala ca ia 100 de milioane pe luna si altii iau 5 si munesc de crapa pamantul fratee!
allemyl întreabă:
SchutzstaffelSS întreabă:
Schutzstaffel întreabă:
JustStitch întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: