Daca nu e langa tine atunci cand ai probleme inseamna ca nu merita sa fii cu el.
Este o problema daca e indiferent cu tindar l-ai intrebat vreodata daca tinel tine? daca nu intreaba-l si in functie de raspunsul lui iti vei da seama poate ce este de facut.pentru ca asa eu nu cred ca poti continua nu vei avea decat de suferitcred ca trebuie sa te gandesti un pic mai mult la tine sper sa rezolvi problema
Eu cred ca el e indiferent pentru ca tu ii dai prea multa siguranta ca ti la el ft mult!
el cand vede ca tu esti cica "limba dupa el". el atunci se cam distanteaza. nu ii arata asa mult ca ti la el. si vei vedea ca se intoarce roata!
cu cat de repede fugi tu dupa el. cu atat de repede fuge el de tine!
asa ca las-o mai incet si nu ii arata ca iti pasa asa mult si ca te deranjeaza indiferenta lui.
e el indiferent. trateaza-l si tu putin mai indiferent si poate isi va reveni!
sper pentru tine ca se va rezolva :*:*
Te cred stiu caindiferenta doare cel mai tare pe lumea asta este cam dificila situatia ta eu iti spun ce as face eu i-as trimite un mesaj cu tot simt eu sa fi si putin amenintatoare eu cred ca daca o persoana pe care o iubesti nu este lanfga tine atunci cand iti este greu nu tine la tine deoarece in mod normal trebuie sa fiti impreuna si la bine si la greu.Nu stiu ce au toti baieti de ce sunt asa schimbat-ori mai ceva ca vremea. Sper sa te fi ajutat.Bafta
Cori, pentru mine lucrurile sunt ceva mai nuantzate.Indiferenta lui s-ar putea sa fie de fapt o imaturitate.De ce o numesti tu indiferenta? Datorita asteptarilor tale de la el.Cam asa se intampla cand dai prea multa atentie unui copilas...egoist,incapatanat, profitor, etc.Nu stiu ce varsta ai,. dar incearca si o relatie cu cineva mai matur, lasa copiii...
Din nefericire totul s-a sfarsit in seara asta... Mi-a spus ca indiferenta lui consta in faptul ca nu tine la mine. A spus ca doar a incercat sa ma iubeasca dar nu a mers, desi in tot acest timp mi-a aratat cat de mult ma iubea uneori. A fost un prefacut. Din nefericire cam sufar, dar o sa treaca, sper...
Erik, am 20 de ani, dar am crezut in el din cauza ca este un baiat foarte cuminte si in plus nici nu a avut nici o fata pana acum. Inaintea lui am avut numai baieti care m-au dezamagit. Credeam ca va fi mai bine cu el si in sfarsit voi fi fericita din nou, dar... m-am inselat.
P. S. Si el e de aceeasi varsta cu mine.