anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna T P U. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Sunt cu iubitul meu de 2 ani si 8 luni si se pare ca totul se sfarseste, dar simt ca pierd situatia de sub control, pur si simplu nu inteleg de ce. De fapt ne-am despartit ieri, dar poate totusi s-ar mai putea face ceva. Pana acum nu am iesit impreuna in lume si acum cred ca avenit momentul, dar el nu vrea, zice ca totul trebuie sa vina de la sine si imi zice ca vrea mai multa libertate, desi tot timpul a avut din partea mea asa ceva. Imi zice ca ma iubeste, ca nu vrea sa ne despartim, dar din nefericire eu nu prea vad nici o solutie pentru a iesi din starea asta. Deci, ce e de facut? Ajutati-ma va rog.

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ne asteptam sa ne mearga totul fara binecuvantarea lui Dumnezeu. Trebuie sa te gandesti ca o relatie, chiar daca este frumoasa in ochii nostri, pentru El tot curvie se cheama. De asta nu rezista relatiile lungi, pentru ca noi vrem doar partea dulce a fructului si nu muscam si de partea cu responsabilitati. Dumnezeu a facut omul si femeia sa fie impreuna, tot El a facut si casatoria pentru ca cei doi sa poata fi impreuna intr-un fel placut Lui.
Domnul fie cu voi.
P. S. Si multe casatorii nu au de-a face cu Domnul si de asta se ajunge si la divort...

| MihaiPloiesti a răspuns:

Deci o multime de cupluri patesc ce ai patit si tu, deci la voi a intervenit monotonia, singura solutie din punctul meu de vedere este sa incerci sa il surprinzi cat mai mult si mai placut, ieshiti mai des in parca al o plimbare, eu stiu prin oras la un suc doar voi doi, incerca sa fi ca o fata care nu prea o cunoaste bine adica fal sa vrea sa te cunoasca sa vrea sa se indragosteasca pentru a doua oara de tine, fate mereu frumuoasa numai pentru el.