| Inoue a întrebat:

Bună T. p. u! De cateva saptamani imi place mult de un baiat.Este cu 3 ani decat mine(este clasa a 11 a) si nu stiu daca ma place sau nu.Cand ne intalnim vine langa mine, vorbeste cu mine, face glume cam prostute dar rad mai mereu la ele, se aseaza langa mine si este destul de amabil.Nu stiu ce sa inteleg. Oare ma place sau asa este firea lui?
Am nevoie de un sfat vă rog!
Dau fundiță.

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Posibile ambele variante. Nu ai de unde sa stii pana nu vorbesti cu el. Intr-adevar s-at putea sa te placa, dar ar putea sa aiba comportamentul asta si pentru ca asa e el. De ce nu vorbesti mai mult cu el? De ce nu intr-un fel sau altul nu aduci discutia despre relatii dupa care sa il intrebi daca are prietena si chestii de-astea?

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Sigur ca te place.Nici nu stie prea multe despre tine.Adica,de ce ar fi interesat de tine daca nu te-ar placea?! Incearca sa ii dai semne clare ca il placi sau sa i-o spui! Vorbiti pe mess, la telefon, prin mesaje, scoate-l afara cat mai des etc.
Bafta! :* >big grin

| MinionDodo a răspuns:

Daca zici ca se poarta asa inseamna ca te considera o prietena cu care se distreaza.

| anonimul a răspuns:

Nai cum sa stii daca vrea sa fiti doar prieteni sau impreuna, poate nu te place pe tine, poate vede in tine o fata petrecareata, amabila si care ii poate fi prietena