Ai intrat in calduri cumva? Hai sa-ti zic o chestie. Nu stiu daca e normal, dar sigur nu faci bine. Ai doar 13 ani, sigur el are cel putin 30. Chiar crezi ca esti pregatita sa suporti consecintele? Sa ii dai de inteles si sa te refuze, eventual nici sa nu te mai primeasca vreodata in casa? Sau daca e posibil sa fie un pedofil nenorocit, sa ajungi sa faci sex cu el? Poate ti-ai inceput viata sexuala, dar nu crezi ca e mai normal sa fii cu cineva apropiat de varsta ta care are mentalitati ca ale tale si nu gandire deja maturizata si cu alte mentalitati? Eu zic sa-ti vezi de viata ta ca e frumoasa asa cum e si sa ai rabdare. Daca nu ti-ai inceput viata sexuala mai stai asa ca nu e tragedie, iar daca e invers, fii cu persoane apropiate de varsta ta. La momentul potrivit si la varsta potrivita va veni si printul tau sau persoana care sa arate poate mai bine decat tatal acelui baiat.
Buna! eu i-as da dreptate lui deeea28.Ar trebui sa incerci sa il uiti si sa uiti aceasta idee.chiar nu ar fi bine daca ai fi cu el.Mai ales ca ai 13 ani. daca aveai 20, mai ziceam, dar asa...chiar nu e bine.
Da cand te-ai si indragostit de el? cand l`ai vazut doar o data? poate il simpatizezi si nu cred ca el isi va pierde timpul cu o copila...asta daca e om serios daca nu te... odata si tu ramai indragostita deci sfatul meu indragosteste`te de copii de vrasta ta
Din cauza voastra se intampla atatea chestii.Mai asteapta.Ce parere crezi ca ar avea tatal lui?
Asta`i o gluma? Suntem la "camera ascunsa"?
Poate iti place de el ca om si ai vrea sa fie el tatal tau.
Mai departe nu vreau sa ma gandesc.
Multam pentru raspunsuri. Dar nu am spus nicaieri ca eu sunt fata de 13. (am 17) oricum multam
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: