Tu la varsta ta mai pui asemenea întrebari de copil de 12 ani? Eu nu cred ca ai 29 de ani, ai 15 ani.
Nu este vorba de a râde, dar dacă ai 29 de ani, chiar să nu fi citit niciodată noțiuni elementare privind sexul?
Apropo, da te-ai uitat în oglindă când te masturbezi și bagi degetul, vei vedea că gaura se închide, deschide.
Plus, din anatomia femeii, există 2 labii: cele din exterior și interior. Dacă te întrebi de ce sunt două labii, îți explic, deși sunt bărbat.
Pentru că labiile exterioare acoperă vaginul, uretra și clitorisul.
Labiile interioare au rolul de a nu permite intrarea urinei în vagin.
Deci, dacă ejacularea are loc pe abdomen, chiar dacă se scurge nu poate intra deoarece nu poate intra din cauza barierelor naturale, numite labii!
Nuj de ce țineți cu dinți de virginitate și vreți și sex 'va zbați în toate felurile da vreți sa fiți și vrigine
Pune mana și documentează-te, exista pe net o toana site-uri de calitate!
Astea sunt întrebări de fetite de 15 ani ) și făcut anal nu ramai gravidă. Nici ca și a dat drumul la tine pe burta.
Ciao!
1+1=2 (in matematica)
1. Nu poti ramane insarcinata in urma sexului anal. Exclus.
2. Pentru a ramane insarcinata, e nevoie de sex cu penetrare vaginala, si ejaculare inauntru.
3. In peroada ciclului mentrual exista sanse minime, din cate stiu eu, mai ales daca e pe terminate, sa ramai insarcinata.
4. Ejacularea trebuie sa aiba loc in vagin, inauntru, nicidecum in afara lui, pentru sarcina.
Q.E.D. No sarcina!
Multumesc pentru raspuns tau?
Mutubal întreabă: