Scrie pe un bilet si da`i`l cand sunteti fata in fata, sau ii poti scrie pe tel, la mesaje, si la fel, sa i`l dai, dar daca vrei sa-i spui, sunt de acord cu tot ce a zis Nikolle.
Dar intr-un fel mai bine nu`i zici, las`o sa simta asta intai, poate la un moment dat chiar te intreaba daca ai sentimente pentru ea, sau altceva.
Ideea e ca mai bine astepti, dar fara sa-ti pierzi sansa la ea. Adica trebuie sa-i dai de inteles asta, fara cuvinte, cu atingeri, gesturi, flori, priviri, chestii de`astea.
Nu intreba cu exista vreo sansa si din astea.
cauta sa fitidoar voi doi, inventeaza un pretext: vreau sa iti arat ceva, ceva ce stii ca ii place, muzeu, ...statue, apus de soare,.etc.
Deci in fine, sa fiti singuri singuri! Si ii spui: ''Eu de fapt,vazandu-te atat de des, vazandu-te cat esti de frumoasa si ce suflet ai (neaparat zici de suflet), mi-am luat inima in dinti, si vreau sa iti spun ca te plac destul de mult. Esti o persoana deosebita. (ceva de genu). apoi vezi ce zice ea, spui ca ai vrea sa va mai vedeti, si va cunoasteti si mai bine fiindca iti face placere compania ei. (neaparat ca iti face placere compania ei ca asa o flatezi.)
aaa, si inca o chestie: chiar ca ai cuceri-o daca, atunci cand i-ai spune acestea, sau mai bine dupa, iai da o floare: trandafir, garoafa, orice. O mica atentie.
Daca faci asa, sigur ai succes!
Am fost in aceeasi situatie cu colegul de banca. Am hotarat impreuna sa facem o mica excursie si eram extrem de hotarata sa-i spun ca-l plac, ca tin la el si de-astea. Din nefericire s-a amestecat una si a stricat tot.
Chestia e ca nu a fost nevoie sa folosesc cuvinte. Gesturile valoreaza mai mult. (Depinde daca este o persoana sufletista sau mai realista.) Sa te uiti in ochii ei cand vorbesti cu ea si sa folosesti pretexte marunte (spre exemplu sa-i feresti parul de pe fata sau sa-i iei o geana de pe obraz) ca sa o atingi. Daca e fata isteata se prinde ca o placi si poate si ea te place.
Bafta!
Eu nu mai inteleg nimica din raspunsurile voastre.Unu spune sa-i spui intr-un mod altul intr-un alt mod.cel mai bine sa ceri sfatul unui parinte sau unu`i pr care o cunoaste...
George0197 întreabă: