Pai depinde de cat de dezvoltat esti...la fete poate veni chiar la 12 ani dar in general la 13-14 ani
Intre 10-17 ani.
daca nu iti vine meenstruatia pana la 17 an trebuie sa te duci la doctor.inseamna ca ai niste probleme.
Pa cam pe clasa a 7 sau a 8 depinde cat esti de dezvoltata.adica 13,14 ani asta e varsta corespunzatoare.dar acum fetele se dezv. mai repede si e posibil si de la 11 ani sa aiba prima menstruatie.
Buna:*.Depinde de oranism. varsta medie Ia care apare ciclul este de 13-14 ani.Desi ciclul vine aproximativ in fiecare luna, numai una din opt fete au cicluri care apar exact, la 28 de zile.
De obicei iti vine intre 12 si 16 ani... daca dupa 16 ani nu ti-a venit e o problema.
Exact.depinde de organism sau uneori de celelalte femei din familia ta(ex:daca mamei tale i.a venit la 13 ani e posibil ca si tie sa.ti vina in jurul acestei varste)
Depinde de organismul tau unor fete care sunt mai dezvoltate le vine si la 9 ani ciclul.Dar daca nu esti foarte dezvoltata poate sa iti vina si mai tarziu.Totusi daca nu iti vine pana la 17 ani ar trebui sa mergi cu mama ta la doctorBafta:*!
Menstruatia nu are o varsta anume, depinde de organismul tau, cat de dezvoltata esti. Poate veni in clasa a5a, ba chiar prin a8a -a9a, sau chiar cunosc care in clasa a2a(am ramas putin socata si eu...), deci nimeni nu-ti poate raspunde concret la intrebarea asta...
Eheeee...mie mi-a venit kluna trecuta si am 11 ani la alti ii pot veni la 8 chiar depinde
@Ciufulituuu nu stiam ca baietii au ciclu)))?
Ciufulituuu: Pai depinde de cat de dezvoltat esti
)))
Ti-am citit doare raspunsurile scuzati dar varza...menstruatia iti poate veni intre varstele 9-16 ani daca nu ti-a venit pana la 16 ar trebui sa te duci la un ginecolog pana atunci nu-ti face griji...conteaza cant de dezvolta esti
Funda?
Buna! Depinde cat de dezvoltata esti, eu sunt foarte dezvoltata ( nu ma dau mare cu asta) si mi-a venit ciclul la 9 ani jumate dar daca nu-ti vine ciclul pana la 17-18 ani trebuie sa te duci la doctor!
Bună.
În mod normal el apare între 12 și 14 ani.
Sunt situații când el vine mai devreme sau mai târziu cu un an, fără a ridica mari probleme!
Pa, pa.
Simona_Vasile_1981 întreabă:
Georgiana98 întreabă: