Heii:X! Eu zic ca ar trebui sa ii spui, dar nu acum...dar daca ai facut.o deja nu e nimic...incearca sa vorbesti cu el si sa vezi daca el mai simte ceva pentru tine.Te asigur ca nu sa faca misto de tine.Si daca face asa ceva imi spui mie si vorbesc cu elok?:X
Nu zice nimic eu cred ca isi bate joc de tine si dupa ce o sa-i spui o sa isi bata si mai joc.el acum vb cu tine ca poate s-a plictisit singurel si nu are cu cine sa mai vbe ff posibil
Buna Andra!:*
In primul rand, ar trebui sa vorbesti cu el(fie si pe mess) si sa ii ceri cateva explicatii, pentru ca are de dat.Trebuie sa il intrebi de ce s-a despartit de tine si de ce nici macar nu ti-a zis motivele lui.
Daca,dupa ce afli aceste motive,consideri ca este ok sa il ierti si sa uiti atunci poti sa ii arati ca inca il placi, nu neaparat sa ii spui.
Da-i de inteles e mess ca il placi si apoi asteapta sa vii in tara ca sa ii spui acest lucru, daca esti sigura ca vrei sa o faci.
Bafta !
Asteapta ca sa vi in tara si sa va vedeti doar voi doi si atunci o sa ii poti sa ii spui.
Nu fa greseala sa i spui ca il iubesti ca ise urka la cap mai ales ca sunteti d putin timp impreuna mai lasa timpu sa treaca sa va faceti incredere ca uite asa isi bate joc d tine. daca i zici ca il iubesti spune-i. ceva gen si eu astept ma rog dar nu i zi cal iubesti. ca acum nu stiu ce fel de baiat e. care iubeste sau doar se joaca. mai bine nu i zi acum
Poi ...trebuie sa ii zici cat mai repede pentru ca altfel va crede ca nu-l placi si isi va lua el cumva gandul de la tine pai poti sa ii trimiti seara mesaje cu somn usor; mi-e dor de tine; m-am uitat la cer si mi s-a facut dor de tine ma rog vezy tu ce si trebuie sa te mai apropii de el nu trebuie sa ii zici Te iubesc... poti sa ii araty daca sunteti singuri sarutativa romantic si o sa inteleaga dar tu trebuie sa fii mai curajoasa multa bafta
I'am spus ca m-am indragostit de el si ca nu i'am spus mai demult ca nu vroiam [-x sa stic prietenia dintre noi.ms mult pentru cei cre m'ati ajutt! chiar mi'ati fost de folos! :*
Daca vorbesti pe mess sau la tel, la sfarsitul conversatiei spune te iubesc.de ex:"-nu mai pot vorbi acum -ok.pa pa -pa.te iubesc"si ii inchizi telefonul sau iesi de pe mess...
sper ca te-am ajutat
Ii zici la telefon sau pe messenger " Hey! Vreau sa-ti spun ceva de mai mult timp dar nu am curaj...promiti sa ma intelegi? Te iubesc ".cred ca il vei lasa cu gura cascata
Buna Andra! cum a spus si @killerapoti face chestia asta usor prin messenger,sau facebook (nu ar fi prea indicat asa,ar fi mai bine sa ii spui in fata),asa am patit si eu cu o fata,i-am spus pur si simplu,in fata,crede-ma a mers :-x,si daca esti fata e si mai bine ca ce crezi ca baieti au mai mult curaj in dragoste,fa tu primul pas,o sa-i placa,stiu pentru ca sunt baiat, dar nici sa te arunci cu capu in fata sa d-ai de un perete, ii spui te iubesc, dar si tu sa te lasi un pic mai greu. Sper ca te-am ajutat,:* sa-mi zici ce-a iesit ! ByE!
Incearca sa te ambitionezi sa sa-i spui ce simti dar ai grija deorece ti-a dat papucii sa nusi bata joc
Mai bine nu ii spui, sau cel putin nu acum...asteapta sa va intalniti si sa vezi cum se comporta el.baietilor le place sa cucereasca, lasa'te cucerita. sper ca te'am ajutat :*
Stii bine ca toti baietii cauta acelasi lucru.Ii pare rau ca nu a avut oczia.Ignora-l.Treci mai departe.
Parerea mea e ca ar trebui sa asteptzi sa vii in tara. sa vezi cum se comporta cu tine, sh apoi, daca esti sigura ca e reciproc sa'i spui asta sper ca te'am ajutat:*
Te rog frumos sa nu-i asculti pe cei care iti spun sa ii scrii ca te-ai uitat la cer si te-ai gandit la el si il iubesti, mai ales dupa ce ai stat cu el O ZI! El s-ar putea sa: 1. Sa se sperie si sa reactioneze imatur si sa faca caterinca de tine. 2. Sa se sperie si sa plece. 3. Sa nu vrea o relatie in care e fortat la randul lui sa iubeasca, si repede, pentru ca tu ai declarat deja iubirea. Daca dupa doua luni tot mai vrei sa te vezi cu el, ok, have fun. Dar "te iubesc" in general nu se spune dupa o zi. "Imi place de tine" e altceva. Calm!