| Deny_9985 a întrebat:

Te rog ma poti ajuta? Imi place un baiat si nu stiu daca si lui ii place de mine. As vrea sa stiu cum pot sa ii dau de inteles ca il plac si sa nu ma fac de ras in fata prietenilor lui.Eu am 15 ani si el are 17 si jumatate. Eu nu locuiesc in aceeasi localitate cu el dar ma duc de 2 ori pe luna in localitatea lui. Pe mess nu prea vorbim deoarece el nu prea intra pe mine iar mie imi este teama ca va spuna ca sunt enervanta sau ceva de genul.sad...Astept un raspuns cat ma repede va rog. Multumesc MULT.

11 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Poi gaseste un motiv de a intra in vb cu el, pe mess pentru inceput ca sa vezi reactiile lui. Il intrebi si u ceva, dupa care intrati mai profund in vorba pana ajungeti la ce parere aveti unu despre altul, dar ai grija sa nu pari disperata dupa el.afla ceva ce-i place lui fff tare si intreaba-l despre acel lucru.(chiar daca pe tine poate nu te intereseaza, u fate ff interesata)...Bafta, draguta!

| AnAiLuI a răspuns:

Fi directa! pe mess cand intra il intrebi de vb buna cf? cum a mers la scl la la la,hee hee sh dupa aia de abati de la subiect sh il int daca are prietena daca are incerci sa afli cat mai multe daca nu ai cale liberawinking cand te intalnesti cu el zambeste`i sh intreaba`l ce face daca vrei sa stii daca te place sau nu ia un coleg frumos du-te in fata lui sh incearca sa filtrezi cu el sh atunci sa te uiti la reactia baiatului cum reactioneaza ce face dupa daca nu face nimic si nu-l deranjeaza ins ca nu te place daca devine nervos aia este imi place la nebunie de tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este deloc o rusine sa placi pe cineva. Sfatul meu este sa-i zici cand sunteti doar voi 2, pana la urma, el n-a fost refuzat deloc?!

| Anda_5509 a răspuns:

@ yulissa: Usor de zis, greu de facut.happy
PArerea mea este ca cel mai bine e sa astepti, sa vezi daca si baiatul respectiv face vreun pas, sa vezi cum se porata, daca are prietena, daca si lui ii km place de tine. Daca faci direct primul pas, poate o sa creada ca esti disperata, si poate e si genul care se lauda la toata lumea` ca "wow sunt super, si tipa aia a vrut sa fie cu mine", este un sfat sincer, acum tu esti cea care poate va tine cont de el.Pe mess nu te prea baga in seama...hmm,incearca tu odata sa l intrebi ce face, si raspunsurile lui pot fi niste semne, daca iti raspunde numai la intrebarile pe care le ai pus ...nu stiu daca rezultatul e unul pozitiv.De ex(Cf? bine. tu? bine. Ce ai mai facut? Nimic.). Totusi sa te observe incearca sa fii tu, cat mai naturala(fara fite, zambete false). Totusi daca tipul o sa vrea ceva poate se gandeste si la distanta, nu stiu, cati km sunt din loc ta panaa in loc. lui?

P. S:Sa ne tii la curent cu ce s a intamplat, si sper ca ti am fost de folos.Bafta

| Maxxie a răspuns:

Nu stiu.cum sa-ti explic. el nu da semne ca tear place? poate are prietena intreaba-l discutati nu ai de ce sa te faci de ras in fata prietenilor lui este ceva normal! ar fi nesimtit sa iti zica ca esti enervanta dar e timpul sa discutati! succes!

| chertes a răspuns:

Nu prea stiu.eu sunt baiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani are?
ii spui direct in fata cati place de el casa nul pierzi ca dupa aia vei suferi foarte mult ma pricep lachesti din trastea!
si nu o sa te faci de ras zi-mi cati ani are el

| Deny_9985 explică:

In primul rand as vrea sa va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
El se numeste Lucian, are 18 ani si sunt aprox. 60 de km intre noi.Sunt foarte disperata si imi doresc sa fiu cu el.nu stiu uneori mi se pere ca vrea doar sex ca fetele cu care se pune si sincera sa fiu cred ca as renunta la virginitatea mea pentru el.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Mi-e milă de tine... văzând întrebarea şi răspunsul tău, sfatul meu cel mai preţios pe care l-aş putea da este să-l uiţi şi să îl laşi în pace. Asta nu se numeşte dragoste, ci obsesie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deny, cel mai bine este sa iesiti impreuna afara intr-o zi iar apoi sa ii spui ceva de genu':,, uite mie imi place de tine"cel putin asta a mers la mineiar poate el o sa iti spuna:,,. SHI MIE! ffffff mult""asta a mers la mine! sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu te place