Sincer nu cred ca ai ramas insarcina, dar ca sa scapi tu de indoieli asteapta o luna dupa care cumpara un test de sarcina. din cate stiu eu scrie pe ambalajul de test cum se foloseste
Nu ai cum sa ramai insarcinata. Spermatozoizii mor in contact cu aerul dupa cateva minute. Depinde cam dupa cat timp te-ai dus tu la baie. Oricum, sansele sa ramai insarcinata sunt minuscule mai ales pentru ca si-a pus prezervativul. Sperma nu poate intra in vagin decat prin penetrare in mod normal. Te ingrijorez degeaba. Faza care ma mira pe mine e ca nu inteleg cum ai putut sa nu te speli pe maini dupa lipsa mica. Asta ar trebui sa fie un lucru facut din reflex, in mod firesc. Faptul ca te-ai certat cu el nu e o scuza. Nu e igienic si sanitar sa nu te speli pe maini dupa ce iti faci lipsa, mai ales cand ai contact protejat cu partenerul. Aaa, si inca ceva ce ma mai mira. Cum ati ajuns sa va certati tocmai dupa ce v-ati masturbat? Nu l-ai satisfacut bine sau care e treaba?
Daca esti virgina e destul de greu sa ramai insarcinata! Testul de sarcina poti sa il faci oricand!
beausingurlamasamea întreabă: