Fetita ori are ceva probleme la mansarda ori este foarte desteapta. Daca acceptai asta ti-ar fi reprosat ca nu o iubesti daca accepti sa faci sex cu alta.Sau stie ca o iubesti si nu ai fi vrut niciodata sa faci asta.
Poate ca e sarcasm dus la extrem...este si ironica. Ai pretentii mult prea mari dupa 4 zile, cred ca s-a razgandit dupa ce a auzit propunerea ta.
Aia face mișto de tine. De fapt, nu vrea să facă sex (nici cu tine, nici cu altul), doar te duce cu zăhărelul.
O cunoști Mihăiță? De unde stii, poți să imi dai mai multe detalii
N-o cunosc și nici n-aș vrea. Dar știu cât de sucite ot fi muierile, mai ales cât de mult le place să joace pe degete băieții naivi. (citește „Marile speranțe" de Charles Dickens - nu s-a schimbat nimic de atunci, cu excepția poate a modei).
Alte detalii nu am de unde să îți ofer.
Este o sectanta sitraieste upa niste principii ale acelui cult daca o vrei trebuie sa o accepti asa cum este.
Eu nu te-aș sfătuii să faci dragoste, la spusele prietenei tale c-am ciudate! Fă așa cum simți tu!
Ai grija cu fete din astea! Cei care mai fac din astea sunt cei care fac parte dintr.un cult sau ceva, dupa o sa iti ceara sa va sinucideti impreuna! Si cand nu te astepti vine noaptea in somn sa te adoarma de tot sau iti pune ceva in mancare! Eu am auzit un caz cu unii care au facut dragoste si dupa asta ea s-a schimbat radical! Manca numai verdeturi din curte adica buruieni cica erau purificate! Dupa dormeau separat isi facea o ora in care facea ceva gen ioga dar era cu totul altceva! In fine la sfarsit cand el a parasit.o ea i.a taiat capul la caine si i l-a trimis prin posta! Era cadoul de la aniversare si ea s-a razbunat asa! Eu zic sa te retragi usor usor pana nu iti face ceva!
Aoloo,chiar astăzi mi-a dat sa fumez niște buruieni care cică ar fi putificate. Vine noapte in somn să mă adoarmă*?!?!?! Cred că iți urmez sfatul și la aniversarea de zece zile ii tai capul și il trimit câinelui
Dane, vezi ca trebuie invers, taie capul cainelui si il trimeti ei, cum ai zis tu intri in puscarie.
Ba. Cauta pe alta. Asta are buba la creier. Buba mare cu risc ridicat de transmitere genetica.