| Trandafir_Dan_Sebastian_1905 a întrebat:

Bună Tfu. Am o problemă gravă și inexplicabilă. Eu și prietena mea suntem impreună de patru zile și i-am propus să facem dragoste.ea a fost foarte incântată mai ales că i-am zis asta față in față.iar imediat după aia m-a intrebat pe cine alegem. Eu am intrebat-o la rândul meu "cum adică pe cine alegem?".iar ea mi-a răspuns explicându-mi " puiule te iubesc atât de mult, iar de asta vreau să te protejez.noi doi ne iubim reciproc foarte mult iar din cauza asta dacă o să facem dragoste trupurile noastre vor fi pline de răni după terminarea actului iar din cauza sexului sufletele noastre nu se vor mai intâlni in Rai pentru iubirea vesnica dintre noi doi pe care o dorim atât de mult amândoi.așa ca dacă vrem să rămânem curați iți alegi tu o fată iar eu te voi privi când voi doi faceți sex,iar după aia imi voi alege și eu un băiat iar tu mă vei privi când o să fac sex cu el. Facem toate astea pentru dragostea noastră veșnică". Credeți că e normal, ar trebui să o ascult? S-a mai confruntat cineva cu problema asta?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fetita ori are ceva probleme la mansarda ori este foarte desteapta. Daca acceptai asta ti-ar fi reprosat ca nu o iubesti daca accepti sa faci sex cu alta.Sau stie ca o iubesti si nu ai fi vrut niciodata sa faci asta.

| AshEldo a răspuns:

Poate ca e sarcasm dus la extrem...este si ironica. Ai pretentii mult prea mari dupa 4 zile, cred ca s-a razgandit dupa ce a auzit propunerea ta.

| mihai69 a răspuns:

Aia face mișto de tine. De fapt, nu vrea să facă sex (nici cu tine, nici cu altul), doar te duce cu zăhărelul.

| Trandafir_Dan_Sebastian_1905 explică (pentru mihai69):

O cunoști Mihăiță? De unde stii, poți să imi dai mai multe detalii

| mihai69 a răspuns (pentru Trandafir_Dan_Sebastian_1905):

N-o cunosc și nici n-aș vrea. Dar știu cât de sucite ot fi muierile, mai ales cât de mult le place să joace pe degete băieții naivi. (citește „Marile speranțe" de Charles Dickens - nu s-a schimbat nimic de atunci, cu excepția poate a modei).
Alte detalii nu am de unde să îți ofer.

| vocea a răspuns:

Este o sectanta sitraieste upa niste principii ale acelui cult daca o vrei trebuie sa o accepti asa cum este.

| Cezar_Ciobanu_1967 a răspuns:

Eu nu te-aș sfătuii să faci dragoste, la spusele prietenei tale c-am ciudate! Fă așa cum simți tu!

| kanechy a răspuns:

Ai grija cu fete din astea! Cei care mai fac din astea sunt cei care fac parte dintr.un cult sau ceva, dupa o sa iti ceara sa va sinucideti impreuna! Si cand nu te astepti vine noaptea in somn sa te adoarma de tot sau iti pune ceva in mancare! Eu am auzit un caz cu unii care au facut dragoste si dupa asta ea s-a schimbat radical! Manca numai verdeturi din curte adica buruieni cica erau purificate! Dupa dormeau separat isi facea o ora in care facea ceva gen ioga dar era cu totul altceva! In fine la sfarsit cand el a parasit.o ea i.a taiat capul la caine si i l-a trimis prin posta! Era cadoul de la aniversare si ea s-a razbunat asa! Eu zic sa te retragi usor usor pana nu iti face ceva!

| Trandafir_Dan_Sebastian_1905 explică (pentru kanechy):

Aoloo,chiar astăzi mi-a dat sa fumez niște buruieni care cică ar fi putificate. Vine noapte in somn să mă adoarmă*?!?!?! Cred că iți urmez sfatul și la aniversarea de zece zile ii tai capul și il trimit câinelui

| minrest a răspuns (pentru Trandafir_Dan_Sebastian_1905):

Dane, vezi ca trebuie invers, taie capul cainelui si il trimeti ei, cum ai zis tu intri in puscarie.

| Creierash a răspuns:

Ba. Cauta pe alta. Asta are buba la creier. Buba mare cu risc ridicat de transmitere genetica.