| Taduic a întrebat:

Buna, timp de 4 ani am fost indragostit de o fata, toate ca toate, dar n-am avut tupeul sa-i zic nimic in ciuda faptului ca amandoi comunicam foarte mult. De multe ori ma gandeam cum sa-i spun si ce sa-i spun, dar cand vorbeam cu ea parca nu aveam curajul sa fac ceva. Acum, drumurile noastre s-au despartit, nu prea mai avem legatura. Ea in prezent este impreuna cu cineva, insa m-am gandit sa fac un gest frumos (cel putin asa consider eu): scriu o scrisoare mai romantica, vad cum imi gasesc eu cuvintele si sa o pun la usa (totul fiind anonim). Ce parere aveti, merge sau este prea ciudat si par un pshihopat? Cum ati reactiona?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am sasi scriu o poveste
momentele trecute sunt menite sa ramana trecute,momentele prezente sunt menite sa ramane prezente,cand ea poate a vrut tu nu ai vrut iubirea ei,cand ea a gasit iubirea tu acuma tiai ochii spre iubirea ei,ca si frunzele cand se scutura cred asa si sperantele tale se scutura pe zi ce trece,traieste in prezent acuma are un nou drum, o noua viata, nu esti singurul si eu m-am trezit ca o iubesc cand am vazut-o la altar cu altul asta e, dar aca poti lupta in continuare, e de mult cu el?

| Taduic explică (pentru RAY):

Ma gandeam sa fac un gest frumos, nu neaparat sa fiu cu ea. Si da, pot lupta abia cand ajung sa fiu multumit de mine din toate punctele de vedere; mai am de lucru. Intre fata si el sunt prea multe trepte sociale, este cam imposibil din punctul meu de vedere sa fie o relatie de viitor.

| RAY a răspuns (pentru Taduic):

Ea sta cu el mai mult din cauze materiale man?

| Taduic explică (pentru RAY):

Ea e fata bine crescuta el e un pier-de-vara care este || cu tot ce tine de invatat.

| RAY a răspuns (pentru Taduic):

O fi dar are banii

| neutrino a răspuns:

Ideea ta este pur si simplu proasta. Tebuia sa fii viteaz, prin viu grai nu prin biletele anonime, atunci cand trebuia.