| Elena_Alee_1990 a întrebat:

Tin sa mentionez in primul rand ca nu am facut niciodata un control ginecolog. Iubitul meu si-a dat drumul in mine timp de doua saptamani si de vreo doua ori ne-am dat drumul in acelasi moment dar astazi am facut un test si nu sunt insarcinata. Ce credeti?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce sa credeam? testul de sarcina e valid facut dupa 21 zile de la contactul sexual.

| sofisis a răspuns:

Mis e pare wow faptul ca nu ai fost niciodata la un control gineco...foarte, foarte iresponsabil.
Ce sa zic, e cam devreme sa se vada. Plus ca "de vreo doua ori ne-am dat drumu in acelasi moment" asta nu are absolut nici o relevanta in formarea unei sarcini. laughing)))
Mai asteapta. Daca nu ramai totusi, e cazul sa mergi la un control. Si tu, si mandrul.

| corbulalbrosu a răspuns:

Perioada fertila a ciclului menstrual cu lungimea de 28-31 de zile reprezinta doar circa 10% din intreaga perioada. Exista si posibilitatea ca toate contactele sexuale sa fi fost intretinute in afara celor 3- 4-5 zile ale perioadei fertile si in acel caz formarea sarcinii devine imposibila chiar si daca sperma este ejaculata in vagin de fiecare data. In caz contrar este posibil ca unul dintre voi sa prezinte o anumita stare de infertilitate si in cazul in care pe parcursul a 3-4 cicluri menstruale NU se va obtine o sarcina in cazul in care incercarile sunt efectuate in perioada fertila a fiecarui ciclu menstrual, va trebui ca in prima faza intr-un laborator specializat sa fie efectuata o spermograma in vederea stabilirii viabilitatii spermei. In functie de rezultatul obtinut, medicul ginecolog va fi cel care va stabili procedurile ce urmeaza sa fie facut in vederea stabilirii fertilitatii tale. Multa sanatate!

| Octavian_Dinca_1990 a răspuns:

Macar te ai distrat?

| Donsavas a răspuns:

Mergi la control caci cu viata ta nu e de joacă! Medicul iti va spune dacă esti sau nu însărcinată.

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca prioada in care el a ejaculat in tine a coincis cu perioada nefertila.