Ti-am spus de o mie de ori ca esti ingrozitor de pisaloaga si il haituiesti. Presupun ca asa ai facut si cu altii. E normal ca omul sa se simta vanat de-a dreptul. Sa stii ca nu exista defect mai respingator la o femeie decat disperarea de a agata cu orice pret. Ce problema de viata si de moarte era atat de urgenta? Si de ce n-ai tacut din gura si a aflat toata clasa ca il placi? Ca sa se simta fortat sa te placa si el. Ai obtinut ceea ce era de asteptat si ceea ce vei obtine de fiecare data pana nu iti revisuiesti comportamentul. Tu nu vezi ca toata lumea crede ca si mine numai tu ai impresia ca nu e adevarat? Desi e a nu stiu cata demonstratie. Poate ti se pare ca sunt prea dura. Dar eu sunt doar sincera, doar ca tu nu vrei sa accepti adevarul evident.
Uite
du-te la el intr-o pauza, i-am separat si vezi daca da semne ca te place
zii si tu:Ce zici, facem o plimbare?
Daca te evita ori nu te place ori e rusinos
Daca nu vrea sa faca plimbarea cu tine lasa-l asa o perioada.Raspunde i doAR LA "BUNA"cu indiferenta
VA da rezultate, te asigur
El va fi cel care va veni la tine
Si de data asta tu vei fi cea care vei hotari daca vrei sa fii cu el sau nu bft pup
Cum doamne iarta-ma sa fiu "pisaloaga"cand eu am id lui de mai bine de o luna si am vorbit numai de doua ori si aia 3 randuri.eu chiar nu inteleg. da ce trebuia?
sa nu-i zic nimic, pentru ca daca eu nu ziceam, el nici nu stia de existenta mea, nici nu iasa afara din clasa. pisaloaga ca am vorbit de 2 ori cu el? scuze dar aici mi se pare putin exagerat
Na bine, fac cum spuneti voi.nu o sa ma mai intereseze nimic si o sa sfarsesc pierzandu-l cum patesc u toti ceilalti dealtfel pentru ca daca eu nu fac nimic, nici eu nu sunt interesati si nu se sinchisesc nicicare sa faca ceva in privinta asta
Mdaa...interesant e inca copil si se ea dupa parerile altora parerea mea, mai ales ca inca nu avut nici o prietena inca nu stie cum sa se comporte cu o fata, iar vara lui sunt sigura ca ii spune diferite lucruri, incearca sa il ignori nu trebui sa suferi din cauza unui baiat ai toata viata inainte mai bine dai timp, la el inca zboara mintea, poate cind o sa-i mai vina mintea in cap o sa faca el singur primul pas.Si inca si ii pla4e de tine. Da-i timp
Mutubal întreabă: