| crissyyo a întrebat:

Buna toata lumea! :* deci, eu imi iubesc iubitul enorm eu am 15 el 18... am fost de mai multe ori acasa la el... n-am facut nimic special, doar am stat, am ascultat muzica,apoi am inceput sa ne sarutam, sa ne mangaiem, sa puna mana in locuri unde stie ca ma excit phbbbbt. dar nu am facut dragoste! ultima oara era cat pe'aci dar ma grabeam si trebuia sa plec. a da,am uitat sa mentionez, sunt virgina! Intrebarea mea este : data viitoare cand ne vom mai intalni asa in intimitate unde se va ajunge? ce o sa fac? daca il refuz se va supara?puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Claudia1397 a răspuns:

Buna!
Si eu am fost in situatia ta doar ca nu vroiam eu sa o fac! Asta s-a intamplat in urma cu vreo luna dar si acum suntem impreuna! Deci morala e ca: daca te iubeste cu adevarat, te va astepta cat este nevoie. pana atunci cand si tu vei fi pregatita si vei fi sigura ca el este "alesul"! Poate ca se va supara putin pentru ca pana la urma e baiat, are 18 ani si are nevoile lui, dar ii va trece! Sincer cred ca acum depinde de amandoi daca o ve-ti face sau nu, unde si cum! Succes si ai grija de tine!:*

14 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ai 15 ani, nu știu cum arăți dar de regulă la 15 ani nu ești pregătită fiziologic - însă depinde de la individ la individ.
Hai să-ți spun însă ceva - retorica asta cu „dacă te iubește te-așteaptă" funcționează puțin timp - maxim 6 luni.
Așa că gândește-te bine dacă vrei și dacă vrei, n-o lungi prea mult că nu stă nimeni numai după tine.

Repet însă: la 15 ani ești cam mică. Așteaptă să faci 16.

| fabiola a răspuns:

Chestia asta nu se face din respect sau politete! Si intalnirile dese in intimitate sunt un raspuns pentru el, dar daca te iubeste cu adevarat, iti respecta dorinta!

| MaDeclarFan a răspuns:

Pai nu o sa se ajunga prea departe daca tu nu vrei. Daca ii spui clar ca tu il iubesti dar nu vrei inca o relatie sexuala cu el, nu ar trebui sa se supere (daca te iubeste). Daca totusi se supara, inseamna ca nu te iubeste asa cum crezi tu si in scurt timp o sa gaseasca ceva sa se desparta de tine si va merge la una doar ca sa se culce cu ea.
Sa ai grija! happy :*

| alexutu001 a răspuns:

Buna, aici nu e vorba de suparare, daca el tine la tine te va intelege, totul vine de la sine atunci cand amandoi sunteti pregatiti, daca tu nu te simti pregatita poti sa-i zici asta, iar el daca te iubeste va intelege si va avea rabdarehappy

| neutrino a răspuns:

Si daca se supara, ce? Esti pregatita pentru asa ceva? Merita el sa fie primul? Stii ca odata ce incepi, nu te mai opresti?

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Niciodata nu poti sti sigur pana unde se va ajunge, in situatia descrisa de tine.Trebuie sa decizi singura,, limita,, nu sa ti cont de ce ar vrea el.Un singur lucru vreau sa realizezi :va fi ceva unic pentru tine si partenerul tau va aprecia(sau nu)ce primeste.Ai grija la protectie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu unde vrei sa se ajunga ca pe el nu il doare si nu il macina nici-o grija happy?
Tu nu stii cum sa-ti distrugi copilaria?
Sa iti incepi viata sexuala atat de devreme este o adevarata greseala.
Iti poate intarzia menstruatia ceva saptamani si tu sa crezi ca esti insarcinata. Sa iti bagi in cap ca nu esti insarcinata si sa mananci din ce in ce mai mult si sa crezi ca e din cauza sarcinii. Sa ajungi in stadiul in care sa te intrebi ce o sa zica colegii, parintii, el. Sa stai frumos in baie gandindu-te ca ti-ai facut parintii de rusine, tentata de sticla cu clor happy. Ca dea, doar nu te apuci sa faci avort pentru ca iti este prea frica.
De ce atatea complicatii?
Si culmea, sa iesi cu bine din toata treaba asta si sa promiti ca nu se va mai intampla, si stai linistita, se va mai intampla! happy

Relatiile sexuale nu sunt pentru copii.
Poate sa caute 100 de motive ca sa nu foloseasca prezervativul ( vai ca ma strange, vai ca nu ma simt bine, ai incredere in mine ca stiu ce fac chatterbox nu imi dau drumu in tine deci nu ramai ) si tot felul de prostii. Si tu frumos sa iei o boala asa, sa ajungi la 25 de ani si sa vrei sa ai un copil si sa nu poti pentru ca te-ai culcat cu x fara sa fi facut niste analize inainte ca sa stiti cum stati. happy
Deja te vad cum dai fuga la ginecolog cu el pentru analize laughing, pe drecu'.
Nu mai bine e sa va tineti de manuta, sa va mozoliti si atat? Daca te iubeste si exista ceva puternic intre voi treaba asta se poate intampla si peste 4 ani. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah da, poate acum este totul pentru tine si va faceti planuri pe termen lung dar daca peste 5 luni nu o sa mai fiti impreuna ce o sa faci? O sa fi cu altul care iar o sa fie totul pentru tine si o sa o faci si cu ala?

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Nu se va supara daca chiar te iubeste. Va puteti rezuma doar la atingeri si saruturi. Ai 15 ani, cred ca te va intelege. Spune-i doar ca inca nu esti pregatita sa faci ce vrea el sa faci si nu va fi nici un fel de problema.

| RetardedRacoons a răspuns:

Data viitoare te va lua cu mult drag de cap si va incerca sa te impinga cu gura catre locul unde stii tu ca-l excita.

| EUBMV89 a răspuns:

Daca te iubeste te va astepta, nu are de ce sa se supere.

| Mihaitzan a răspuns:

Nu se va ajunge prea departe fara acordul ambelor persoane din cuplu tongue (tocmai de asta se numeste "cuplu" thinking). El daca te iubeste cum il iubesti si tu de mult, nu se va supara in cazul unui refuz de-al tau, ci te va intelege... - insa ar putea ca pe viitor sa aiba unele asteptari de la tine, si la randul tau ar fi frumos sa il intelegi si pe el tongue

| XxcorixX a răspuns:

Daca tu nu vrei asta atunci spune-i, stiu ca ti-e frica fiindca da, s-ar putea supara, sau doar sa nu-i convina dar nu poti face ceva ce numai el vrea.Trebuie sa fiti de comun acord. Sper ca realizezi ca el are 18 ani si tu 15, asta inseamna ca el e mult mai pregatit decat tine sa faca sex(mai ales la 18). Cand te mai atinge asa cand va sarutati si tu iti dai seama ce intentioneaza, indeparteaza-te usor de fata lui si spune soptit ``Nu cred ca vreau...hai sa mai asteptam``, asa vei reusi sa nu il superi.Dar daca tu vrei sa ai o relatie intima cu el, nimeni nu iti poate zice sa nu o faci, ai dreptul de a lua o decizie-parerea mea, foarte importanta. Faptul ca il pui sa astepte nu-i mare tragedie.Asa ca fruntea sus, nimeni nu a murit din asa ceva.

| Shandorika a răspuns:

Bună.

Nu se va supăra, dacă chiar te iubeşte te va înţelege. Trebuie să fiţi amândoi pregătiţi, nu numai tu, el poate simte nevoie, dar dacă tu nu eşti pregătită nu are rost să încerci. Totul vine de la sine, dacă nu eşti pregătită acum spune-i, sigur te va înţelege, bineînţeles. dacă te iubeşte cu adevărat. Nu se va supăra, îţi spun pentru că te iubeşte sigur şi nu ar avea motiv.

Ai grija de tine happy.