| WorstYasuo4Evah a întrebat:

Buna toata lumea.Eu ma numesc Raul si am 13 ani.De 8 ani am o prietena care e si vecina, ma rog.Recent am chemat-o la in film impreuna cu alti colegi.Dupa un timp vine langa mine in pat, imi muta in brat si is aseaza capul pe mine. Dupa un timp ne-am tinut de maini, si am inceput sa o mangai pe brat.Am vorbit, ne-am imbratisat.
Nu ca as avea o problema ea fiind draguta, dar e prima data cand imi arata astfel de afectiune si e cam din senin.
Plus:Ea este cam la alti nivel, iese cu baieti mai mari...
Intrebarea mea e:Ce a apucat-o?
si Oare ma place?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca se vor repeta aceste manifestari de afectiune fata de tine, atunci poti fi convins ca si-a schimbat orientarea in materie de varsta a baietilor si chiar ii place de tine indiferent de varsta ta. Sa incerci sa fii cat mai des si cat mai mult prin preajma ei. Succes.

| WorstYasuo4Evah explică (pentru corbulalbrosu):

Multumes pentru ajutor, tin sa anunt ca e a doua oara cand face ceva de genul.Multumesc pentru toate raspunsurile si pentru increderea primita.Noapte buna! happy

3 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Poate ca doar erai la indemana sad

| WaterDrop a răspuns:

Te place, insa se asteapta sa capeti si tu ceva curaj sa-i arati asta.Nu mai astepta si ia initiativa.Iesi cu ea mai des si sarut`o, atinge`o.