anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna toata lumea...in curand voi implini 15 ani,dar pana acum nu am fost cu nimeni, adica nu am avut prietena.Stiu destule fete care ma plac dar eu am ales una care nu stiu daca ma place.Deci intrebarile mele sunt:Cum pot afla daca ma place? Cum ii pot zice ca o plac? Cum pot sa o fac sa fie prietena mea? (desigur daca ma place) del mai bun raspuns primeste fundal.Multumesc.

3 răspunsuri:
| stefania1997 a răspuns:

Zambeste-i! Daca iti zambeste si ea la randul ei te place. Vezi cum iti vorbeste; daca ii tremura vocea te place sau daca o intrebi ceva vezi daca iti spune ceva fara logica (din cauza emotiilor nu o gandeasca). Daca te place, ar fi de preferat sa ii spui in fata sau sa faci gesturi clare ( cum ca ai placea-o). Si ca sa o faci prietena ta, totul o sa decurga de la sine.

| iuryy a răspuns:

Heei>big grin

| iuryy a răspuns:

Pai, fi atentbatting eyelashes. deci"cum pot afla daca ma place?" -dupa cum se comporta cu tine:daca se uita la tine cu coada ochiului, rade la glumele tale, "roseste" cand te vede, cand sunteti voi si cu alte persoane evita sa se uite la tine(decat cu coada ochiului). "cum ii pot zice ca o plac?" -depinde ce fel de baiat esti. daca stii sigur ca te place poti sa o saruti cand sunteti singuri(genul romantic), sa o scoti in oras(delicat) sau sa aduci vorba de chestia asta cand sunteti singuri(spontan)."cum pot sa o fac prietena mea?" pai daca ea te place totul vine din inima:*! sper ca te-am ajutat. succes!:*