| beatricebeA21 a întrebat:

Toate au mers bine in relatia mea cateva zile,pana cand astazi ne-am certat urat.
Am fost la el acasa si ne-am uitat la un film, intre timp eu am adormit iar el a mancat o ciocolata..eu sunt foarte pofticioasa de fel mai ales cand e vorba de ciocolata. La un moment dat m-am trezit,l-am pupat si am simtit ca a mancat ciocolata, l-am intrebat daca mai este sau daca mi-a lasat si a zis ca nu. Eu cum eram somnoroasa m-am enervat foarte tare si am vrut sa plec acasa. E drept ca eu am gresit aici.
Dupa 10 minute i-am spus ca sa imi faca un sandvici, el manca.mi-a facut si era asa foarte simplu...sandviciul lui era foarte frumos,plin cu de toate. L-am aruncat pe jos apoi el a venit si a dat cu piciorul in mine de am cazut pe jos si urla la mine sa plec acasa,ma injura si a zis ca ne despartim.
Mi-am cerut scuze pentru ca stiam ca e greseala mea, nu trebuia sa reactionez asa..insa nici eu nu consider ca el trebuia sa procedeze asa. Nu si-a cerut scuze decat dupa jumatate de ora dupa ce am plecat de la el.

Iar acum nu m-ai vorbeste cu mine, a zis ca e nervos si sa il las in pace.

37 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Vina in mare parte este a ta, lasa-l in pace deocamdata

| beatricebeA21 explică (pentru mona):

Stiu ca e a mea, am recunoscut

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna Beatrice în primul rînd gestul lui este de neiertat.Cu ce drept se poartă asa cu tine? Cum poate să facă asa ceva să de in tine? Păi nu dai cu piciorul sau nu lovesti nici un animal, cu atit m ai mult un om, el nu te merită, in loc să te iubească să te răsfete să i ti facă toate poftele, el ce face dă in tine? Tu ai avut poftă de ciocolată si nesimtitul a mincat o pe toată, trebuia in clipa in care te ai trezit, să i ti cumpere o ciocolată, si să i ti facă un sandwich cum si a făcut el, nu cum ti l a făcut pe al tău in scîrbă, si acum este la latitudinea ta dacă îi m ai acorzi o șansă, desii nu merită asa un om violent, de fapt este mult spus om, e un gunoi, un mitocan.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Scuze, cîti ani ave ti voi?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru beatricebeA21):

Sărut mîna dragă Beatrice, nu meritai sincer să te bată ăla, nu m ai sta cu el, si vorbeste cu ai tăi si spune le ce animal este, tu cum te simti?

| beatricebeA21 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sinecr nu stiu ce sa mai cred, a fost prima oara cand a dat in mine si ia parut rau, aseara a venit la mine, era suparat, aproape plangea ca nu ii place ce se petrece intre noi, atatea neintelegeri.
Eu tot sper ca intr-o zi va fi bine!

Sărut mîna, dacă a dat odată in tine, va m ai da si a doua si a treia oară, tu stii ce e bine, in loc ă te ajute, să te iubească el te consideră sacul lui de box? Ai id de mess?

| beatricebeA21 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da. alaaa212000@yahoo.com

I mi dai accept la mess?

| neutrino a răspuns:

Ne-ai povestit o secventa din interesanta (!?) ta viata, dar nu ne-ai spus ce doresti acum.

| beatricebeA21 explică (pentru neutrino):

Daca e corect ce sa intamplat..si daca sunteti de acord cu violenta...eu nu, oricare ar fi motivul

| sofisis a răspuns:

Tu esti prea fitoasa, el prea violent.
Nu aveti ce sa cautati impreuna. Ok. Ai facut niste figuri prea de tot...dar faptul ca a dat cu sutul in tine, nu este deloc normal. Ce reactie e asta?
Gata...desparte-te.

| Duucu a răspuns:

Mda... nici eu nu aș vrea una ca tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cata rabdare sa aiba si omul cu tine?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu îi m ai găsiti scuze lui, ea nu are nici o vină că el este un dement.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Pai nici el nu are nici o vina ca ea e o mironosita rasfatata, daca ar fi sa o luam asa. A mancat si el o ciocolata, nu a vandut copii din Nigeria. Ea oricum adormise, atat de interesata a fost de film si de el. Cum sa te superi si sa ameninti ca pleci doar pentru atat lucru? Un astfel de comportament e permis daca ai 5 ani, nu 21. Si apoi sa arunce mancarea pe jos? De ce nu si-a facut singura "sandvici"? El ii face "sandvici", ei nu ii place cum arata si il arunca prin bucatarie? Nu stiu in ce pestera stai tu cu familia ta dar de unde vin eu un astfel de comportament nu e acceptat. Poate ca el e dobitoc ca i-a dat un sut in fund dar de dat afara avea tot dreptul sa o faca, as fi facut exact la fel. Si doar pentru ca el e dobitoc nu inseamna ca ea e departe de el.

Acum, ca vii tu si incepi sa o pupi in fund, in speranta ca poate, poate, se indura si de tine si iti arunca un os, e alta treaba. Tu baga mare acolo si spune-i cat de speciala e si cat de prost e prietenul ei pentru ca nu stie sa aprecieze o astfel de minunatie pe doua picioare care fuge acasa ca nu a primit ciocolata si arunca cu mancare prin casa, ca o maimuta. Dar macar limiteaza-te si tu la unul, doua mesaje. Daca incepi sa certi pe toata lumea ca sa ii iei apararea nu faci decat sa arati cat de disperat esti dupa o "relatie". Si fetele simt disperarea...

| LoriLoL a răspuns:

Si ce repede vad ca ai picat in plasa lui cristi.una doua i-ai si lasat idul de mes..de fapt tuturor! esti slabuta raiu

| beatricebeA21 explică (pentru LoriLoL):

Ce treaba ai tu?

| LoriLoL a răspuns (pentru beatricebeA21):

Este normal sa-mi dau cu parerea din moment ce ai postat o intrebare pe acest site si ne-ai cerut parerea.sincer mi-e mila de tine!

Accept mila ta!

Apropo,tu ce sfat mi-ai dat? Tu doar te-ai legat de un alt comentariu.

| LoriLoL a răspuns (pentru beatricebeA21):

Sfatul meu este sa nu mai faci gesturi copilaresti iar dupa aceea sa pretinzi scuze din partea lui, sa astepti sa se pl; ece inaintea ta.recunoaste-ti greseala si invata.nu o zic cu rautate dar e ciudat comportamentul tau.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Comportament specific romanesc ''cu de toate''.
Aiii deja ma doare capul.
Ce pot sa zic..va potrivitiwinking

| xCrazyGirl a răspuns:

E vina ta, asta cred sincer, nu tot trebuie sa faci pe mofturoasa ca asa se termina mereu.

| UndergroundFolklore a răspuns:

Si credeam ca eu sunt mofturoasa! Wtf femeie, el e catelusul sau servitorul tau?!
Sincer e greseala ta si nu sunt de acord cu violenta, dar in cazul asta tu chiar ai meritat-o!
Auzi, sa faci scandal ca nu ti-a lasat ciocolata si ti-a dat un sandwich "amarat", dupa parerea tarolling on the floor

| beatricebeA21 explică (pentru UndergroundFolklore):

Pentru mine a demonstrat ca nu ii pasa, eu fac lucrurile pentru el din dragoste.

| UndergroundFolklore a răspuns (pentru beatricebeA21):

1.Ori faci un trolling foarte prost, ori...ma abtin.
2.Invata sa te exprimi.
3.Nu stiu ce e intre voi, dar numai dragoste nu e.

| beatricebeA21 explică (pentru UndergroundFolklore):

Abtine-te

| UndergroundFolklore a răspuns (pentru beatricebeA21):

Da.Cu toate ca ma plictisesc o sa-ti ascult sfatul si o sa ma abtin.
Nu ma pun cu cei care au mintea odihnitatongue

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru UndergroundFolklore):

Nu are scuze comportamentul lui, cum să bati o femeie, ăla e animal nu om, si pentru ce, că săraca a vrut o ciocolată, nu i a furat lucruri din casă.

| Solovey a răspuns:

Singura nu puteai sa iti faci sandwich? Trebuia sa ti-l faca el? Ok sa zicem ti l-a facut, dar pentru ca l-ai aruncat pe jos pff Daca eram eu in locul lui te dadeam cu capu in perete, ce educatie sa ai sa arunci mancarea pe jos?

| beatricebeA21 explică (pentru Solovey):

El s-a oferit sa imi faca sandvici-ul

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Solovey):

Ce mentalitate de c cat ai, cum poti zice asa ceva, o dădeai cu capul de pereti, chiar asa o greseală mare a făcut?

| assasins a răspuns:

Sunt sigur ca nu ai cei 7 ani de acasa! Funda?

| bolatsezen a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa o luati de la 0 si sa va impacati.