| beatricebeA21 a întrebat:

Toate au mers bine in relatia mea cateva zile,pana cand astazi ne-am certat urat.
Am fost la el acasa si ne-am uitat la un film, intre timp eu am adormit iar el a mancat o ciocolata..eu sunt foarte pofticioasa de fel mai ales cand e vorba de ciocolata. La un moment dat m-am trezit,l-am pupat si am simtit ca a mancat ciocolata, l-am intrebat daca mai este sau daca mi-a lasat si a zis ca nu. Eu cum eram somnoroasa m-am enervat foarte tare si am vrut sa plec acasa. E drept ca eu am gresit aici.
Dupa 10 minute i-am spus ca sa imi faca un sandvici, el manca.mi-a facut si era asa foarte simplu...sandviciul lui era foarte frumos,plin cu de toate. L-am aruncat pe jos apoi el a venit si a dat cu piciorul in mine de am cazut pe jos si urla la mine sa plec acasa,ma injura si a zis ca ne despartim.
Mi-am cerut scuze pentru ca stiam ca e greseala mea, nu trebuia sa reactionez asa..insa nici eu nu consider ca el trebuia sa procedeze asa. Nu si-a cerut scuze decat dupa jumatate de ora dupa ce am plecat de la el.

Iar acum nu m-ai vorbeste cu mine, a zis ca e nervos si sa il las in pace.

37 răspunsuri:
| beatricebeA21 explică (pentru Duucu):

Nu cauta laughing

| LoriLoL a răspuns:

Si ce repede vad ca ai picat in plasa lui cristi.una doua i-ai si lasat idul de mes..de fapt tuturor! esti slabuta raiu

| beatricebeA21 explică (pentru LoriLoL):

Ce treaba ai tu?

| LoriLoL a răspuns (pentru beatricebeA21):

Este normal sa-mi dau cu parerea din moment ce ai postat o intrebare pe acest site si ne-ai cerut parerea.sincer mi-e mila de tine!

Accept mila ta!

Apropo,tu ce sfat mi-ai dat? Tu doar te-ai legat de un alt comentariu.

| LoriLoL a răspuns (pentru beatricebeA21):

Sfatul meu este sa nu mai faci gesturi copilaresti iar dupa aceea sa pretinzi scuze din partea lui, sa astepti sa se pl; ece inaintea ta.recunoaste-ti greseala si invata.nu o zic cu rautate dar e ciudat comportamentul tau.