Hey Roby! parerea mea este ca tu sa fii stapan ce ceea faci si nu te lasa influentat de prietenii din jur.pentru ca ei nu iti vor binele tie. fa tu primul pas si zii ca o placi.si nu mai lasa ca prietenii sa se bage intre voi. tine numai pentru tine lucrurile. unei fete ii trebuie atentie.si faci bine ce faci.o fata e ca o floare care o uzi, o stergi de praf, ii schimbi pamantul. sper ca te-am ajutat.
Bafta ai incredere in tine si sunt sigura ca totul va fi bine.
O zi frumoasa de toamna!
Ademeneste-o cu un fir de trandafir, vb, va cunoasteti mai bine apoi o inviti la intalnire va cuplati si pe urma faceti sex
Ai grija, inca ai suflet de copil si fata asta te poate rani chiar tare daca ajungi sa stai cu ea. si dc sa stai cu ea? (lasa-ma sa te intreb altfel) dc sa suferi daca poti evita suferinta? sunt si alte fete in scoala si sigur mult mai dragute decat ``tipa`` asta
ai grija cui ii dai inimioara ta, nu i-o da cineva care nu stie sa o pretuiasca. oricum o sa faci ce vrei, doar sa nu spui ca cineva nu te-a avertizat! bft, si gandeste de 2 ori. poate a2a oara iti revi
Robi eu sunt intr-o situatie asemanatoare! Inca nici eu nu i-am spus tot ceea ce am sa-i spun! Insa eu iti spun ca niciodata nu trebuie sa te lasi influentat de ceialti! INSA important nu,, te tine dupa curu' ei,, prea mult! ca dupa si-o i-a in cap si aproape ca devine fitoasa asa-s fetele! fii uneori mai distant si cand simti ca a venit momentul spune-i ce ai de spus! Asta e parerea mea si scuze daca nu ti-am fost de folos
Eu cred florile fac minuni. Daca vrei poti sa-i pui pe banca in fiecare zi care o floare si cu siguranta o sa-i castigi simpatia. Bafta multa!