Sincer,daca tu ai sa te tii dupa o fata nu prea rezolvi mare lucru.Fa`i cu ochiul, da`i de inteles ca o placi si.asteapta!
Se va topi dupa tine, nu`i da prea multa atentie dar nici sa nu o bagi in seama.Priveste`o cu ochi dulci, zambeste`i, vorbeste`i frumos si asteapta.
Pai frate nu prea ai ce pierde asa stai si te framanti degeaba mai bine ii spui tu fata in fata sentimentele tale si vezi ce zice poate te refuza sau poate vrea si astepta sa ai curajul sa iti expui sentimentele in fata ei. Sper ca ti-a fost de folos
Deci robi uite am iubit eu ma cunosc cu el de cand suntem mici dar pana acum 6 luni nu am stiut ca mi-a placut si sunt cu el de 6 luni si tot cu el mi-am inceput viata! In fine deci du-te la fata si explica-i ca daca nu te place macar sa spune;''cu'' sa nu te ranesca spune-i: '' sa stii ca te credeam altfel dar nu esti m-am inselat in privinta ta'' si dupa aia pleci las-o nu te merita! daca te jigneste las-o da continue sa stii ca nu te merita! Te cred un baiat aimpatic dupa cum vorbesti!
Bananacantareata87 întreabă: