Buna, sunt unele cazuri care si-ar dori un copil dupa zeci si zeci de incercari, problema care ai prezentat-o tu nu e grava si daca nu a *intradus-o in vagin* cum sa ramana gravida? Pe viitor este util un *prezervativ* pentru orice eventualitate, sa stea linistita nu e grav, el trebuia sa se gandeasca ca acest joc devine ceva serios.
Da, am auzit ca este posibilitatea, insa eu cu prietenul meu la fel ne-am jucat si mi-am facut griji 3 luni de zile, nu stiam ce sa fac chiar daca imi venea menstruatia imi faceam griji ca pot avea o sarcina. Apoi mi-am dat seama ca de fapr degeaba imi faceam griji. Succes
Hei...tocmai m-a sunat sa-mi zica ca i-a venit ciclul...si are o culoare normala.credeti ca trebuie sa-si mai faca griji.sau sa-si faca un test de sarcina dupa terminarea menstruatiei?. mersi
Nu trebuie sa isi mai faca griji dar daca chiar simte nevoia ar putea sa faca un test de sarcina sa vada ca totul este in regula. am trecut si eu exact prin acelasi lucru acum 3 ani. data viitoare sa foloseasca un prezervativ pentru orice eventualitate chiar daca nu o penetreaza.
Prietene ta esti chiar tu dar nu vrei sa recunosti si nu e nici-o problema
Nu cred daca nu i a introdus-o in vagin nu are cum totusi sa consulti un doctor tu cred ca esti verisoara
Eu nici macar nu mai am prieten.asa ca)...
MeMyselfAndMeAgain întreabă:
Mutubal întreabă: