anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am aflat multe chestii pe care mi le-a facut fostul prieten,eu inca il iubesc,dar dupa toate astea vreau sa-l uit, ce as putea face?

10 răspunsuri:
| AdelixA a răspuns:

Draga mea...Chiar si tu i-ai spus,, FOST'' uita-l mai sunt baieti in lume.Regaseste-te in alt ceva.In pictat muzica colectionat...Si nu pleca urechea la chestiile astea.Relatia prin care ai trecut las-o asa.Ca un vis frumos ce iti va bucura anii de batranete.Nu o,, murdarii''.Si pana ajungi la un El ce ti se potriveste ai de cautat.Succes:*

| roxynikkkk a răspuns (pentru AdelixA):

Multumesc!:*

| KasdfghjNY a răspuns:

Casa il uiti trebuie sa te distantezi ce tot ce iti aduce aminte de el, iesi cu prietenii TAI des, fara el(normal), distreaza-te, acordati timp! Timpul vindeca tot!

| Chαяtreux a răspuns:

Gândeşte-te că-ţi face rău. Dă-i prioritate orgoliului, şi nu-l lăsa pe fraier să-şi bată joc de tine.

| Seby90 a răspuns:

Pai ai puta realiza ca nu poti sa il uiti? De fapt. poti, e metoda cu tigaia... o stii?

Iei o tigaie, te duci la cineva si ii zici sa te loveasca tare de tot in cap, cand te trezesti daca stii de ce te-a lovit, ii zici sa te mai loveasca o data... acu' o data si o data o sa uiti.

Sa fim seriosi totusi, nu poti uita, dar poti trece peste.
Un singur lucru sa nu faci, nu incepe o alta relatie ca sa treci peste asta. In schimb ia o pauza de la relatii, inchide orice metoda de a comunica cu el, internet / telefon, si relaxeaza-te, uita-te la filme, documentare, vorbeste cu cineva care are chef sa te asculte si... incearca sa te distrezi. E simplu happy.

O seara buna!

| Seby90 a răspuns:

Nu e un capat de lume.

| roxynikkkk a răspuns:

Il iubesc,dar mi-a facut foarte mult rau si da mias fi dorit sa fiu sotia lui, mias fi dorit sa-mi petrec restul vietii cu el, dar mi-am dat seama ca nu merita toate astea, si vreau sa-l uit, sa nu mai plang zi si nopate pentru cineva care nu merita.

| roxynikkkk a răspuns:

Deci, a fost o relatie la distanta, pana inainte sa ne despartim ne intelegeam foarte bine, si intr-o seara mi-a spus ca gata, nu mai vrea sa vorbeasca fara nici un motiv, a 2 a zi l-am cautat am mai vorbit un pic,si dupa aia cateva zile nu am mai stiut nimic unul de altul,pana azi, pana cand eu am vorbit cu prietena lui pe febook si tocmai am aflat ca, cand era cu mine era si cu ea si inca cu una! Si prietena lui l-a sunat si i-a spus tot ce i-am spus eu, iar el m-a sunat si ma jignit pentru ca i-am spus adevarul prietenei actuale, ce as putea face? mkie foarte greusad

| RaZZyGabriel a răspuns:

Daca ii mai dai o sansa e ca si cum i-ai mai da un gloț sa te nimereasca pentru ca nu tea nimerit prima data ...deci uita-l